FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tade mai primește o șansă » Atacantul criticat de Becali va fi titular cu Rosenborg

După jocul din tur, Tade a fost criticat dur de Becali
După jocul din tur, Tade a fost criticat dur de Becali

Articol de - Publicat marti, 25 august 2015 00:00

Atacantul va beneficia joi de o nouă ocazie să rupă tradiția transferurilor proaste pe care Steaua le face de la CFR Cluj, o serie de ratări deschisă de ”clasicul” Surdu.

Romeo Surdu. Pantelis Kapetanos. Gregory Tade. Steaua nu nimerește nici un atacant bun atunci cînd alege de la CFR Cluj! Rezultatele au fost proaste pînă acum de cîte ori Becali s-a uitat în Gruia ca să-și aleagă un vîrf.

E drept, Kapetanos a avut și o perioadă bună în Ghencea, dar atunci cînd a aterizat direct din Grecia. Cînd MM Stoica și Reghecampf l-au readus la București de la Cluj, grecul a dezamăgit și ajunsese să nu mai prindă nici măcar banca! Iar Romeo Surdu e în topul celor mai proaste afaceri din "era Becali".

Galeria o cerea pe Elodia!

Atacantul pe care roș-albaștrii l-au adus cu un milion de euro de la CFR a rămas cu scandarea "Elodia, ia-l și pe Surdu!", a peluzei steliste. Tade a bifat deja o primă perioadă care îl postează în vecinătatea predecesorilor săi veniți din Ardeal. Adică ineficient, neinspirat.

Propus pentru un transfer gratis la alt club, în condițiile în care Steaua tocmai a dat 500.000 de euro pentru el! Pentru francez, e mai simplu să continue în Ghencea printre criticile patronului decît să schimbe echipa.

Să se transfere n-are voie

Fiindcă a evoluat deja pentru CFR și pentru Steaua, iar regulamentul nu-i dă dreptul să înregistreze și o a treia formație de-a lungul aceluiași sezon. Ar fi posibil doar să revină la Cluj, ceea ce nu se poate face, întrucît fosta campioană l-a cedat ca să mai scadă costurile pe care le implica Gregory.

Tade a înscris din penalty golul victoriei cu Craiova, 2-1, și a mai cîștigat astfel ceva timp să-l convingă pe Gigi. Joi va mai avea o ocazie să-și consolideze locul din echipă, în manșa secundă cu Rosenborg.

6 meciuria adunat Tade la Steaua în Liga 1. Atacantul de 28 de ani a marcat primul gol duminică, din penalty, în succesul cu Universitatea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
864670430247166
Cornaciu Raul  •  25 August 2015, 14:55

Problema este ca Gigi nu mai are bani. A scos din Steaua bani dar i-a reinvestit in alte afaceri si in plus a luat si cateva tepe la care nu se astepta cu Steaua sa plece cativa jucatori liberi si la care le-a dat salarii bun gen Tatarusanu, Arlauskis, Lato, Prepelita. A adus anul asta jucatori de la echipe retrogradate Hmaroun, Tudorie(Otelu), Tahar(Medias), Muniru, Tade(CFR, care era in colaps), Alcenat(Petrolul care se duce in liga a 2-a). Nush la ce tot va asteptati sa se intample la Steaua, din moment ce ne bazam pe Rapa, Papp, Tosca, Breeveld, Filip, Neagu, Iancu jucatori care au fata de echipe care se bat la retrogradare. In primul rand pe langa faptul ca nu vrea sa bage Gigi bani, nu avem nici scouting. La capitolul ala ne da Astra lectii. Aia si-au format echipa doar cu jucatori liberi de contract care au crescut la aceasta echipa plus un nucleu adus de la Chiajna(Florea, Lovin, Boldrin, Stan, Ricardo Alves) pe care Sumudica ii cunostea f bine. La Steaua vin multi si pleaca multi e un dute-vino. Singurul cu care a fost stabilitate la echipa a fost Reghe. De cand a plecat s-a ales praful incepand de anul trecut cu Ludogoretz, urmand plecarile lui Keseru, Sanmartean si Szukala. In tur echipa a mers bine datorita faptului ca a fost construita de Reghe. Galca a schimbat un jucator-doi la acel schelet. Parerea mea ca si Luchin, Tamas, Tucudean au fost indepartati prea usor

tandd
tandd  •  25 August 2015, 14:14
Postat de edy91 pe 25 August 2015, 12:37

Dar acelasi Tade iti castiga 80% din duelurile aeriene si are si 2 assist-uri in acest inceput de sezon. Despre asta de ce nu spuneti? Voi ii dati doar apa la moara lui ***

varful e platit sa dea goluri nu pase de gol si assisturi si oricum ptr banii aia e si asta mult prea putin

1615275382087697
Yuri Firsov  •  25 August 2015, 14:08

nu pot sa inteleg ptr. ce a fost transferat acest TUDORIE?este una din cele mai proaste investitii facute de GEGEL!!!ce cauta acest "bembeleu"in echipa stelei!!!sunt cel putin 50 de inaintasi in romania mai buni decat "pisicul"asta!!!!NICIODATA NU VA AJUNGE FOTBALIST ADEVARAT!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close