FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tade nu exclude un transfer la Steaua » Ce-l poate determina pe atacant să aleagă echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2015 15:56

Steaua este în căutarea unui atacant, iar pe lista patronului roș-albaștrilor se află Tade, golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut.

Deși părea că mutarea nu se va realiza, din cauza sumei de bani pe care Steaua trebuie să o plătească pentru atacant, acesta nu exclude un transfer la Steaua.

"Este o șansă să merg în Ghencea. Steaua este o echipă mare, care joacă în UEFA Champions League. Mereu există o șansă de transfer", a spus Tade la DolceSport.

Tade mai are un an de contract cu CFR Cluj, dar salariul lunar de 20.000 de euro, printre cele mai mari din România, este un impediment în rămînerea în Gruia.

Bari îl doreşte pe Tade, mai ales că vrea să tragă la promovare, Răzvan Zamfir, oficial al grupării peninsulare, insistînd pentru aducerea lui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Iunie 2015, 18:44

Tade e un jucator care cu un an in urma nu era cu nimic iesit din comun ! Nici acum nu e, a prins numai un ”culoar favorabil” in jocul echipei care a avut un drum ascendent !

teodor.muresan
teodor.muresan  •  27 Iunie 2015, 18:34

Ar mai fi de adaugat. Dupa ce a declarat ceea ce scrie in articol, a adaugat. "As putea merge si la Real Madrid. Cine stie?"

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  27 Iunie 2015, 17:33

Du-te la Paszkany, iti pune un salariu mare in contract si apoi nu te mai plateste. Si unii inca sustin ca alogenul asta cu ochii oblici este un reper de civilizatie in fotbal. Cine se aseamana se aduna. În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează