FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Taher către Becali: “Gigi, n-au vrut să joace!”

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Becali spune că Taher i-a pîrît pe jucătorii Rapidului după jocul pierdut la Cluj.

Fathi Taher i s-a plîns lui Gigi Becali din cauza prestaţiei Rapidului din meciul cu CFR Cluj! Patronul Stelei a povestit pentru rapidisti.ro discuţia pe care a avut-o cu iordanianul care deţine pachetul majoritar de acţiuni în Giuleşti: “Am vorbit cu domnul Taher imediat după jocul de la CFR şi era foarte dezamăgit de echipă, era extrem de supărat pe jucătorii lui. Chiar mi-a spus, la un moment dat, «Gigi, nu-mi vine să cred, n-au vrut să joace şi să marcheze, mi-e clar că nu şi-au dorit să cîştige meciul ăsta!»”.

Fotbaliştii Rapidului au primit un avertisment din partea lui Taher, noul acţionar majoritar din Giuleşti. “A fost clar că n-au vrut decît s-o încurce pe Steaua. La vară, schimb masiv echipa! Vreau jucători de fotbal, nu de darts!”, a declarat principalul acţionar pentru Evenimentul Zilei.

“Eu nu l-am sfătuit în privinţa asta, pentru că fiecare patron are planul lui de bătaie. Aaa, dacă Fathi aşa crede, că trebuie să dea afară mai mulţi fotbalişti, atunci s-o facă! Fiecare cu deciziile lui, nu e echipa mea şi de aceea nu dau sfaturi la Rapid”, a comentat Gigi Becali.

“Important e că Taher mi-a zis că Rapid n-a jucat nimic la Cluj. Mai departe, face ce vrea la echipă, că-i a lui!”
Gigi Becali patron Steaua

Negocieri cu Orban
Constantin Toma, preşedintele CA al Rapidului, s-a întîlnit cu Ludovic Orban, ministrul transporturilor. “Sînt optimist în privinţa conce­si­o­nării stadionului. Să semneze mi­nis­trul şi vom construi în Giuleşti ceva pentru istorie! Mie nu-mi place lucrul de mîntuială, ci vreau ca arena Rapidului să ajungă una demnă de Liga Campionilor, cu condiţii care să arate respect pentru jucători, oficiali, spectatori. Va fi un complex multifuncţional, care va ajuta mult întreaga zonă, nu doar stadionul de fotbal”, a declarat Toma pentru rapidisti.ro.

“Am dat tot”
Pierre Boya regretă înfrîngerea cu CFR Cluj. “Am văzut că se tot vor­beşte despre un non-combat al nos­tru. Nu mă afectează spe­cu­laţiile, pentru că am sufletul îm­păcat. Eu ştiu că am dat sută la sută la Cluj, mi-am spart capul luptîndu-mă cu fundaşii adver­sa­rei, doar că n-am reuşit să mar­chez”, a declarat camerunezul la Ştirile Sportive ale Antenei 1. (Greta Goran)

“Meci putred”
Fostul arbitru Ion Crăciunescu îi acuză pe giuleşteni că s-au predat la Cluj: “CFR -Rapid mi-a lăsat un gust foarte amar. A fost atitu­di­nea jucătorilor de vină, îl cunosc bine pe domnul Taher, spun 100% că nu este implicat, nici domnul Copos nu cred că a avut vreo legă­tu­ră. Ceva a fost putred acolo. Sînt convins că nu s-ar fi ajuns aici, da­că nu exista cazul «Bricheta». Dar nici nu trebuie să ne dăm la o parte sau să facem jocul altcuiva”.

Ştiri pe scurt

Constantin Toma crede că eşecul de la Cluj nu trebuie dramatizat: “Am pierdut în deplasare, contra unei formaţii care se bate pentru titlu! Eu am avut vineri o discuţie cu jucătorii şi am în continuare încredere în ei”.

Rapidul are jucători importanţi la un singur “galben” de suspendare! Coman, Pancu, Boya sau Emil Dică riscă să stea o etapă dacă vor mai fi avertizaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
 •  16 Aprilie 2008, 22:26

PT 777: da ba rapidul e o familie ... mare, ce traieste-n corturi si fac cazane Crau fifi! Graurilor! Voi si cu aia din groapa sinteti fetele de pe centura bucurestiului, va intindeti cu boz go rii. Ar fi mai bine sa va uniti sa faceti o singura echipa, ca pina si culorile va sint apropiate. Si ca sa nu sa supere nimeni, dupa fuziune alegeti culoarea "cacao" cu alb, ca asa de bine jucati

 •  16 Aprilie 2008, 16:10

da-i afara pe toti,niste zdrente,daca vor sa se prostitueze sa o faca pe banii lor nu ai tai...corbii tot corbi!FCK oFF loserilo!

 •  16 Aprilie 2008, 16:05

Prooshti mai trebuie sa fie aia care INCA se mai uita in gura lui becali, acest cioban de caacao nesimtit si libidinos care este bun numai de mituit, hotit, mintit si de imbirligaturi. Cred ca asta este Stalin reincarnat si sa dus exact la echipa care trebuia. Dobbiitoocilor aia care credeti sau va prefaceti ca credeti asemenea aberatie numai ca sa mai injurati putin pe blog. mooooiiiieeee steOAIA.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează