LIGA 1  ·  RAPID

Taher: "George, nu mă minţi!"

Articol de - Publicat marti, 11 martie 2008 00:00

Taher e supărat pe Copos, căruia îi cere o discuţie publică

George Copos şi Fathi Taher continuă joaca de-a cumpărarea şi vînzarea de acţiuni. "Copos are 40 de milioane de euro într-un cont, trebuie doar să semneze actele! Totul e clar, el ştie asta, trebuie doar să se hotărască", a declarat omul de afaceri iordanian pentru RTV. Taher îl acuză pe Copos că l-a sunat să-i propună acţiuni la club, iar după aceea s-a răzgîndit. "Vreau să avem o discuţie publică! George m-a sunat să-mi ceară ajutorul şi să-mi propună să preiau o parte din Rapid, nu eu pe el, că altfel mă duceam la Steaua sau la Dinamo!", a spus Fathi la Ştirile Sportive ale Antenei 1.

"E o discuţie închisă!", le-a spus Copos apropiaţilor legat de negocierile cu Taher. Patronul Rapidului a negat vehement şi în Gazeta de ieri: "Jur pe Dumnezeu că nu vînd!". Iordanianul l-a înţepat pe partenerul său de negocieri: "Mi-a zis să vin alături de el, că nu mai are bani. Cînd a minţit, atunci sau acum, cînd spune că nu cedează clubul sub nici o formă? Eu aştept în continuare un semn de la Copos, cînd va spune că e de acord să-mi lase Rapidul, semnează şi gata! Eu vreau să fiu acţionar majoritar".

"Copos e ca o fată frumoasă. Dacă nu vrea să-ţi fie nevastă, las-o o vreme, să-şi dea seama că nu se poate întreţine singură şi atunci poţi s-o iei"
Fathi Taher

1 milion de euro în cinci ani ia Rapidul de la Taher dintr-un contract de publicitate cu GRIRO, firmă la care iordanianul e coacţionar alături de dinamovistul Nicolae Badea

30 de milioane de euro i-a cerut Copos lui Sorin Ovidiu Vîntu pentru pachetul majoritar de acţiuni al clubului. Cei doi au negociat acum mai bine de o lunăO româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (12)
 •  11 Martie 2008, 20:18

Atentie la Copos!! Rugam sa verifice ziaristii de ce a fost inchis Copos inainte de '89! Copos a facut puscarie!! Sa vedem daca sunteti ziaristi adevarati si stiti sa aflati!!

 •  11 Martie 2008, 15:29

prostule analfabetule...........era ,era,era formeaza o propozitie daca stii

 •  11 Martie 2008, 13:11

daca tot scriu astia ce vor ia sa scriu si eu :sunt stelist stau in Crangasi da ma pis pa Copos ca daca nu era Copos la Rapid era departe (gigi La Rapid) era cim bon bon pa giulesti (la comm cu babuinu spurcat am lesinat de ras )

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1