FOTBAL  »  LIGA 1  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Taie în carne vie

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2008 00:00

Preşedintele Gazului, Corin Cindrea, s-a declarat nemulţumit de cei mai mulţi dintre jucătorii aduşi în vară. "La Falemi se pare că vîrsta şi-a spus cuvîntul. N-a reuşit să facă faţă. De Semeghin sînt total nemulţumit, iar Eric nu s-a ridicat la nivelul aşteptat, ca şi Grillo sau Rafael. Voicu a fost mediu, însă de Nohai sînt mulţumit" :X , a spus Cindrea. "Va trebui să regîndim situaţia lor financiară", a adăugat preşedintele, sugerînd că jucătorii care nu vor accepta reducerea contractelor vor părăsi echipa. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (4)
 •  25 Decembrie 2008, 12:55

cindrea ba u trebuie sa iti dai 2 palme inainte ca cine sa iti ia un interviu sa iti revi ca nu stii ce vb ma.ori esti paralel cu fotbalul ori nu te pricepi deloc in domeniu asta.la falemi trebe sa ii faci statuie ma el o tras greul in tot turu atata timp cat o jucat.uitate la meciu cu stiinta fara el in teren o fost bulevard in aparare .dai afara pe zaharia ,pe prodan pe eric baga jucatori de la echipa a 2 macar aia au o motivatie astia is expirati.

 •  23 Decembrie 2008, 18:01

si tu cunosti ... falemi a facu cel mai bine fata spune toata lumea ,numai tu vezi pe dos. lasane cindrea vezi de intreprindere.

 •  22 Decembrie 2008, 20:55

falemi a fost cel mai bun.. fara el acuma aveam vreo 35 de goluri in carca...voicu, semeghin, nohai, vidakovic, markovic sunt f buni...eric, stetca , zaharia , rafael..asta nu mai au ce sa faca , is depasiti total...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează