FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Talentele de aur, Dennis Man și Florinel Coman, un singur gol împreună la FCSB, în 2020!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:17

FCSB a regresat față de forma ei din a doua parte a anului trecut și din cauza crizei lui Florinel Coman (21 de ani, extremă stânga) și a lui Dennis Man (21, extremă dreapta). Atacanții pe care finanțatorul Gigi Becali spera să obțină zeci de milioane de euro au o singură reușită în 2020!

  • Gigi Becali s-a tot străduit să le creeze imaginea de viitori superfotbaliști, dar Man și Florinel Coman strică firma FCSB cu prestațiile de pe teren.
  • Dennis Man și Florinel Coman n-o mai ajută pe FCSB, sunt și ei părți importante din motivele pentru care roș-albaștrii s-au prăbușit, nu mai bat pe nimeni.

Negocierile pentru transferurile lor și atenția lui Rădoi, preocupat să alcătuiască naționala pentru barajul cu Islanda, din martie, ar fi trebuit să-i motiveze suplimentar pe Dennis și pe Florinel Coman, dar nu, ei joacă tot mai rău. Cu mult mai slab decât o făceau în 2019!

Clasament Liga 1: FCSB a terminat sezonul regulat la 8 puncte în spatele CFR!

Dennis Man și Florinel Coman, un gol pentru FCSB în 2020

Florinel Coman fusese cel mai important om de la FCSB, cu 10 goluri în 18 partide din Liga 1 în bucata de sezon disputată în 2019. Acum a înscris un singur gol în 5 apariții, a punctat doar în restanța cu Voluntari. 

Nu mai face diferența în favoarea formației lui nici măcar împotriva adversarilor foarte slab cotați, așa cum sunt nou-promovații de la Clinceni și de la Târgoviște.

Dennis Man e și mai rău de atât, el nu a marcat niciodată în 2020. Becali tocmai spusese: „Cred că Man va pleca în străinătate înaintea lui Coman". Gigi era satisfăcut de efortul lui Dennis din partida cu Dinamo, pierdută cu 1-2. Extrema dreapta nu realizase lucruri importante nici în Derby, doar îi luase ochii patronului cu ambiția superioară celei pe care o afișaseră colegii.

25 de goluriare Coman la FCSB, în 78 de partide. Man are 28 de reușite în 116 apariții

Florinel Coman, supărat că n-a plecat?

Randamentul lui Coman a scăzut după o nouă perioadă de transferări pe care el a ratat-o, a rămas în România, deși a fost ofertat din nou. Becali mai refuzase o propunere de la Sporting Lisabona, 5 milioane de euro, și a respins recent o ofertă din Statele Unite ale Americii.

Orlando City oferise 9 milioane de dolari pentru 40 la sută din drepturile asupra lui Coman. Florinel ar fi trecut în MLS acum și lui Becali i-ar fi revenit 60 la sută dintr-un transfer viitor al jucătorului. Gigi a spus nu. Coman ar fi câștigat 750.000 de dolari pe sezon în America, un salariu cu mult mai mare decât e cel pe care-l are la FCSB, 180.000 de euro.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, critici la adresa jucătorilor de la FCSB: „Comunică prea mult cu oficialii clubului”

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali, declarații uluitoare: „Jucătorii lui CFR Cluj fac sex doar o dată pe săptămână. Florinel Coman merge la împreunare și i se înmoaie genunchii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Februarie 2020, 18:08

Baietii astia doi sunt mari talente doar in ochii ciobanului !! Cand ii vezi jucand pe tinerii Mbappe, Sancho Jadon, Haaland si multi, multi altii, astia doi par mici copii in sportul asta !!

cneius
cneius  •  24 Februarie 2020, 13:34

Nu cred ca a existat o oferta de 9 milioane, Gigi l-ar fi dat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează