FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Talpan a început războiul cu FCSB pentru palmaresul Stelei » Azi a fost primul termen, juristul CSA s-a contrat cu avocații lui Becali

Foto: Alin Grigore
Foto: Alin Grigore

Articol de - Publicat marti, 25 septembrie 2018 14:16

Azi, la Tribunalul București, secția 5 civilă, a început procesul în care CSA Steaua București vrea să obțină în instanță palmaresul din perioada 1947-2003.

La proces au fost prezenți doar avocații, Florin Talpan, respectiv Dan Idita și Adrian Cavescu pentru FCSB.

Avocatul clubului Armatei a încercat să obțină o nouă probă și anume interogatoriul pentru cei de la FCSB, demers contestat însă de reprezentanții clubului lui Gigi Becali, aceștia susținând că respectiva cerere e lovita de tardivitate, conform articolului 204 din Codul de Procedură Civilă.

Președinta completului, Simona Vișoiu, a anunțat că urmează să decidă dacă această cerere  va putea fi admisă și a dat un nou termen pentru proces pentru data de 23 octombrie 2018.

În fața instanței Florin Talpan s-a contrat de câteva ori cu avocații FCSB pe care i-a acuzat că "nu cunosc codul de procedură civilă. Ei vin cu probe false prin care încearcă să inducă în eroare instanțele. Acum au prezentat unele din care reiese că și în 2018 foloseau încă denumirea de FC Steaua București, deși Înalta Curte de Casație a decis încă din 2014 că nu mai pot folosi acest nume".

La rândul lor, avocații FCSB au arătat în fața instanței că "Domnul Talpan a venit cu o cerere total greșită. Nu e o cerere prin care modifică acțiunea, ci e o cerere de probatoriu, iar aceasta din urmă conform art. 204 din Codul de Procedură Civilă este tardiv introdusă. De aceea cerem instanței să se pronunțe asupra acestei cereri. Pentru că ceea ce face domnul Talpan este doar o aventură profesională".

Pe rolul instanțelor se mai află două cazuri. Cel legat de marcă, la Curtea de Apel, după ce FCSB a pierdut la Tribunal, iar un altul, cel legat de prejudiciul de 37 de milioane de euro cerut de CSA va fi reluat pe 5 decembrie la Tribunal.

Palmaresul pentru care luptă CSA

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ticbis
ticbis  •  26 Septembrie 2018, 10:15
Postat de rjka pe 25 Septembrie 2018, 21:21

Bai omule eu nu te pot da pe tine in judecată și sa cer ceva ce nu e al meu așa și cu Steaua gigi nu a cumpărat niciodată Steaua nu poți veni la o echipare fotbalista cumperi jucatori și sa devi patron de echipa cu largul concurentei al FRF și LPF nu exista un act in care armata sa va vândă clubulpentru ca Steaua este un obiect de patrimoniu și nu poate fi vândut mai informati-va becaliotilor susținători de finanțator .

Gresit! Obiect de patrimoniu e doar numele si marca, NU ECHIPA! Nu exista niciun act care sa dovedeasca ca Becali a furat echipa si locul in clasament; nu exista niciun act prin care Armata a instiintat FRF, LPF si UEFA in 1998 sau in 2003 ca se retrage din activitatea de fotbal si ca echipa cedata nu-i mai continua palmaresul si locul in competitia primei divizii de fotbal. Mai mult, din 2003 si pana in 2014 CSA-ul a incheiat zeci de contracte cu FC Steaua Bucuresti pentru inchirierea bazei din Ghencea si n-am auzit pe niciun peluzar si pe niciun gheneral sa acuze ca aceea n-ar fi Steaua lor; gemeau lojele de la tribuna oficiala din Ghencea de alde Talpan si generalii armatei lui la meciurile Stelei lui Becali!!! Priceput acum???

balauru48
balauru48  •  25 Septembrie 2018, 21:38
Postat de ticbis pe 25 Septembrie 2018, 18:50

Gresit! Oricat te-ai da tu cu capul de pereti, palmaresul istoric si integral al Stelei e la FCSB, fosta Steaua Bucuresti. Daca nu ma crezi, cauta pe site-urile FRF si UEFA. Te lamurasc aia imediat!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  25 Septembrie 2018, 21:38
Postat de ticbis pe 25 Septembrie 2018, 18:50

Gresit! Oricat te-ai da tu cu capul de pereti, palmaresul istoric si integral al Stelei e la FCSB, fosta Steaua Bucuresti. Daca nu ma crezi, cauta pe site-urile FRF si UEFA. Te lamurasc aia imediat!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează