FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tamaș, a doua gafă uluitoare în mai puțin de o săptămână » "Petardele" și cei mai buni jucători ai Stelei cu Pandurii

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 09:47

Steaua a învins-o aseară pe Pandurii, 3-1, și a revenit în fotoliul de lider al Ligii 1. 

Deși victoria echipei lui Reghacampf a fost una clară, doi jucători steliști nu au primit notă de trecere. Este vorba de Tamaș, care a gafat decisiv la golul egalizator al gorjenilor. De altfel, fundașul de 33 ani a fost schimbat cu Vlad Achim la pauză. 

Un alt stelist cu o evoluție modestă în partida de aseară a fost Boldrin. Acesta a primit nota 4 după un meci în care a fost inexistent. 

Gabi Enache, notat cu 8, și Mihai Pintilii, care a primit 7, au fost cei mai buni oameni din echipa lui Reghe. Cei doi au securizat victoria roș-albaștrilor, Enache reușind o "dublă", în timp ce Pintilii a marcat cu un șut superb din interiorul careului. 

De partea cealaltă, Brânzan și Mrzljak au fost cei mai slabi jucători ai gorjenilor, fiind notați cu 3, respectiv 4. 

779713 steaua pandurii 3 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  05 Decembrie 2016, 10:59

Tamas a si faultat in situatie de ultim aparator in finalul primei reprize. Eu am crezut ca la aceasta gafa se facea referire. Daca lua cartonas rosu si se acorda 11m Pandurii ar fi preluat conducerea (in mod efemer, lucrurile erau aranjate) dar Tamas ar fi primit suspendare si probabil nota 2. Balaj insa a tinut sa iasa din arbitraj printr-o noua magarie, din sirul multelor din lunga lui activitate...

gicab
gicab  •  05 Decembrie 2016, 10:27

De la gală n-au lipsit steliștii. Veniți în echipamentul clubului, Florin Niță și Gabi Tamaș au fost și ei premiați. Primul a fost desemnat cel mai bun portar, iar al doilea cel mai bun fundaș.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează