FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, MÎINE, GSP.RO, A1, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Tamaş nu scapă de pedeapsă! Reacţia oficială a Stelei: "«Nu mi-a sunat ceasul» nu poate fi o scuză! E normal să luăm măsuri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iulie 2015 22:06

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre neprezentarea lui Gabi Tamaş la antrenamentul de astăzi al echipei şi a menţionat că jucătorul nu va scăpa nepedepsit.

"Eu am fost prezent la tragerea la sorţi, dar am stat de vorbă telefonic cu cei de la echipă. Tamaş nu s-a prezentat la antrenament şi nu a făcut deplasarea cu echipa pentru meciul cu Pandurii. Nu am apucat să discutăm cu el, o vom face după ce echipa va reveni de la Severin. Va fi, cu siguranţă, o reacţie din partea noastră pentru că este un act de indisciplină.

Nu poate fi asta o scuză, cu faptul că nu i-a sunat ceasul. Este inadmisibilă orice scuză pentru lipsa de la antrenament. Sînt total dezamăgit! Este normal să luăm măsuri din moment ce plecăm la drum împreună şi apar astfel de probleme", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

Meciul dintre Pandurii şi Steaua va avea loc sîmbătă, de la ora 21:00, pe Antena 1, DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  18 Iulie 2015, 09:02

dati-i bors sa se dreaga si terminati cu pedepsele

marioa
marioa  •  18 Iulie 2015, 08:41

Trebuie sa luam si partea buna din soneria ceasului lui Tamas! FCSB reprezinta cea mai lunga perioada petrecuta de el la o echipa in ultimii 5 ani!

gabryel28
gabryel28  •  18 Iulie 2015, 00:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează