FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tamaș plătește! Amendă crescută cu 50% după eliminarea cu Viitorul! + decizie decisivă azi

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2017 00:00

Nu va fi singura pierdere pentru stoperul Stelei, care va avea de suportat şi o amendă din partea propriului club, în afara celei pe care o va primi şi de la Comisia FRF.

  • Gabi Tamaş îşi va afla astăzi pedeapsa din partea Comisiei de Disciplină după "roșul" încasat cu Viitorul.
  • Foarte probabil, va încasa două etape de suspendare şi va absenta în derby-urile cu Dinamo şi Astra, din etapele 3 şi 4 ale play-off-ului.

La Steaua există un Regulament de Ordine Interioară, în cadrul căruia sunt specificate în mod clar lucrurile pentru care jucătorii vor fi amendaţi.

De la întârziere la antrenament şi până la surplus de kilograme sau prezenţa cu telefonul la masă, însă e prevăzută inclusiv situaţia în care un fotbalist încasează un cartonaş roşu din cauza unui gest de agresiune şi care să nu ajute deloc echipa, gen opreşte un adversar din drumul către poartă.

Amenda stipulată: 1.000 de euro.

În cazul lui Tamaş, sancţiunea va fi cu 50% mai mare fiindcă e recidivist, nu se află la prima eliminare stupidă din actualul sezon. În total, Tamaş va fi amendat cu 1.500 de euro, adică 10 la sută din contractul său lunar.

Dacă la ultimele acte de indisciplină el a fost iertat, inclusiv la intervenţia lui Becali, de această dată patronul a fost primul care l-a arătat cu degetul: "Acest meci nu l-a pierdut Steaua, l-au pierdut Tamaş şi Niţă! Dacă nu rămâneam în 10 din minutul 17, nu ne-ar fi bătut niciodată Viitorul".

3e numărul eliminărilor pe care Tamaş le-a suportat în acest sezon, toate în deplasare şi în meciuri în care Steaua a pierdut: 1-3 Villarreal, 0-1 Astra şi 1-3 Viitorul

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  22 Martie 2017, 17:43

so plateasca reghe si mm ca ei a garantat mirel lea aratat calea ancrezutii astia doi nu avrut sa demonstreze ca fosforul nu se pune la capatul batului ci la capatul celalant smecheri punei nea becali sa plateasca

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Martie 2017, 13:31

am spus inainte de playoff ca fcsb nu castiga 3 meciuri. si nu pentru ca in poarta este nita, sau pentru ca in lot exista un singur fundas central de meserie, tamas. nu! pentru ca echipa asta nu este antrenata! de nici un fel, dar mai ales tactic, este lipsita de orizont in teren, nu exista relatii de joc, scheme de joc, nu observi nimic antrenat, ci numai faze haotice, la intamplare. intre jucatori si staf nu mai exista conexiunea de grup. reghe i-a zapacit, pur si simplu, pe jucatori in acest campionat, incat nici ei nu mai stiu ce picior de baza au... reghe trebuia schimbat in pauza de iarna! si mai trebuie spulberat un mit, fcsb nu are cel mai bun lot de jucatori din liga! este, poate, cel mai valoros, prin prisma sumelor exorbitante si nejustificate platite de becali pe jucatori mediocri, gen: enache, de amorin, boldrin, tudorie, achim, moke, jakolis. chiar si pe cei cu valoare (alibec si tanase) sau platit sume de 3-4 ori mai mare decat valoarea reala in acest moment. in romania nu exista jucatori care sa valoreze mai mult de 500.000 euro! si pe acestia ii numeri cu degetele unei singure maini... fcsb este un mare balon de sapun!

881165428637603
Sorin Sfetcovici  •  22 Martie 2017, 11:52
Postat de Romeo Daniel pe 22 Martie 2017, 11:01

Norocul lui ReghePraff se numeste Becali ! Daca "patronul " intelegea fotbalul acest antrenor zbura de mult de la carma echipei. Tot timpul cand se pierde cate un meci (cam des in ultimul an)se da vina pe jucatori sau pe preparatorul fizic. Reghe nu este vinovat pentru rezultate niciodata :-)) Becali sa-si puna intrebarea: cum se face ca Viitorul ,Astre sau CFR joaca mai bine decat Steaua dar el investeste an de an milioane de euro? Poate asa ajunge sa-si dea seama ca ReghePraf este depasit.

Ai dreptate, reghe mai are sa joace cu nita atacant. Dar reghe ia adus campionate... Sau Ana? a blatuit toti jucatorii ei de la alte echipe?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează