FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tamaș va fi dat afară de la Steaua: "Gabi nu vrea să ajungă precum Mihai Costea!"

Articol de , - Publicat duminica, 19 iulie 2015 00:00

Impresarul Florin Marin acceptă decizia lui Rădoi și speră ca Steaua să-l lase liber pe Tamaș

Absența de la antrenamentul de vineri i-a fost fatală lui Gabi Tamaș în privința carierei sale în tricoul roș-albastru. Verdictul l-a dat aseară Mirel Rădoi, imediat după succesul categoric cu Pandurii: "Pentru mine, disciplina e numărul unu, așa că Tamaş nu poate face parte din lotul nostru, nu putem să stricăm atmosfera din cauza unui jucător, indiferent cum îl cheamă. Cît timp voi fi aici, Gabi nu va mai continua la Steaua. Dacă nu vrea să facă parte din această familie minunată, drumul nostru cu el se încheie aici".

Decizia l-a luat prin surprindere pe Florin Manea, care a intervenit la DigiSport: "Nu pot să comentez, e decizia lui Mirel. Va trebui să vorbesc cu cei de la Steaua, nu mă aşteptam la decizia asta... Poate într-un fel e normal, aşa a decis, nu pot spune că mă deranjează. Poate aşa vrea să îşi ducă el acest mandat, cu decizii radicale. Eu voi fi alături de Gabi".

Agentul a încercat să lămurească și modalitatea de "divorț": "Dacă e liber să plece, probabil că îi vor da o hîrtie. Şi Mihai Costea e dat afară de doi ani, dar e plătit de Steaua. Tamaş n-ar vrea să rămînă ca Mihai Costea, să ajungă în situația lui... Vom aştepta şi vom vedea ce ne propune Steaua. El mi-a zis că a ajuns devreme acasă, nu stau să îl interoghez, e un om matur. Datoria mea e să încerc să-l protejez. Dacă sînt supărat pe el?! Permiteţi-mi să mă abţin. Trebuie să apăr jucătorii în orice condiţii".

Adus în iarnă în Ghencea, Gabi n-a disputat sezonul trecut decît 10 meciuri de primă divizie, multă vreme fiind accidentat. Și-a trecut în palmares tripla campionat - Cupa României - Cupa Ligii, apoi a pierdut Supercupa, cu ASA, 0-1.

"E posibil ca hotărîrea lui Rădoi să vină pe fondul mai multor episoade cu Tamaș pe care nu le cunoaștem. Sînt total de acord cu ce face! E la început de drum în meseria asta și trebuie să se impună"
Basarab Panduru, la DolceSport

"Îmi pare rău de Tamaș! Era capabil să se impună ca titular la Steaua. Din păcate, lui nu i-a venit nici acum mintea la cap, deși are 31 de ani"
Emeric Ienei, fostă glorie Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează