FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tameş: "Steaua e cam în spate să se gîndească la titlu"

Tameș n-a rupt gura tîrgului la prima apariție în tricoul lui Dinamo, 1-1 cu Ried. FOTO Alex Nicodim (Belek, Turcia)
Tameș n-a rupt gura tîrgului la prima apariție în tricoul lui Dinamo, 1-1 cu Ried. FOTO Alex Nicodim (Belek, Turcia)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 12:18

Reîntors la Dinamo după cinci ani, Iulian Tameş, a vorbit astăzi, într-o conferinţă de presă, despre speranţele pe care le are în tricoul "cîinilor" în acest sezon.

"M-am întors să iau titlul cu Dinamo. În anul în care am plecat am luat campionatul şi în acest sezon sper la aceeaşi performanţă. Dinamo a făcut un tur foarte bun, dar urnmează o luptă Rapid şi FC Vaslui, care sînt principalele noastre contracandidate. Steaua e cam în spate să se gîndească la titlu, dar, cine ştie, poate revin şi ei. Visul cel mai mare rămîne Liga Campionilor, care pare să se îndepărteze de noi în fiecare an", a spus Tameş, care vrea ca la Dinamo să i se alăture un fost coleg de la Timişoara:

"Îl aşteptăm şi pe Goga. E un jucător decisiv care ne va ajuta mult. Poate mai renunţă şi el la pretenţiile financiare ca să ajungă la o echipă mare ca Dinamo".

3 titluri cu Dinamo, 3 Cupe şi-o Supercupă
Tameş a mai jucat în Ştefan cel Mare între 1997–2005 şi 2006–2007. Jucătorul, care a venit liber de contract de la Timişoara, are în palmares 3 titluri de campion cu Dinamo (2002, 2004, 2007) şi a strîns 197 de meciuri în Liga 1 şi 20 de goluri. Mai are o Supercupă în CV, tot cu roş-albii. Plus 3 Cupe ale României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
un_caine
un_caine  •  31 Ianuarie 2012, 03:12

e bun tames dar Goga ar fi baza,

skippy5gr
skippy5gr  •  31 Ianuarie 2012, 00:09

domnilor din conducere ati acoperit lipsurile din banda si def?nu, normal de ce sa faceti asta caci nu aveti timp de atatea ganduri despre titlu si bla bla.lasati gargara despre titlu si faceti echipa sa joace ca altfel vai de noi.aveti in curte la dinamo 2 niscai valori.ce siar mai dori alte echipe juniori cum avem noi dar noi navem cap si conducere pt ei.bine ca ii avemm pe fratii becali sai vanda la 19-20 sa scapam de ei.CAINE PANA LA MOARTE dar cu voi ce aproape e moartea caci cainii carei stiu eu zac pe la alte echipe.sa va fie rusine

mariuscarsing
mariuscarsing  •  30 Ianuarie 2012, 15:33

ba tames daca vaslui care e pe 7 zici tu ca are sanse la titlu steaua care e pe 4 nu are sanse halal gandire

Vezi toate comentariile (7)
Comentează