FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Tameş va juca în retur la Mioveni

Iulian Tameş va juca în retur la CS Mioveni
Iulian Tameş va juca în retur la CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 14:12

Iulian Tameş(33 de ani) va juca în retur pentru CS Mioveni. Fostul mijlocaş al Timişoarei a semnat un contract valabil pe 6 luni, cu drept de prelungire pentru încă un an, dacă echipa se va salva de la retrogradare

Deşi au renunţat la veterani ca Dică sau Neaga, cei de la CS Mioveni au transferat tot un jucător cu experienţă. Iulian Tameş a ajuns azi în cantonamentul argeşenilor de la Sinaia şi va încerca să evite retrogradarea în retur.

Tameş are în palmare 3 titluri de campion cu Dinamo(2002, 2004, 2007) şi a strîns 197 de meciuri în Liga 1 şi 20 de goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  25 Ianuarie 2012, 15:01

Ce echipa mai e si asta? Au semnat pe bani multi cu jucatori expirati, dupa care nu mai stiau cum sa sscape de ei, bani nu mai au, au schimbat vreo 15 antrenori, fotbal nimic... Le dorim drum bun si cale batuta spreligile inferioare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează