FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Tănase a dansat în club cu mîna în ghips

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 februarie 2011 22:55

Căpitanul Stelei a profitat din plin de timpul liber primit din partea lui Lăcătuş şi în seara de miercuri spre joi a mers în clubul Princess, deşi încă n-a renunţat la atela ghipsată


Cristi Tănase n-a ascultat sfatul lui Marius Lăcătuş de a nu merge în cluburi în zilele libere pe care jucătorii le-au primit după întoarcerea din al doilea cantonament. "Dodel" a ales să-şi petreacă seara de miercuri spre joi în clubul Princess din Regie.

Decarul Stelei a mers în respectivul club în ciuda faptului că încă n-a renunţat la atela ghipsată pe care o poartă la mîna stîngă după ce şi-a fracturat osul din prelungirea degetului mic în primul amical din al doilea stagiu din Antalya.

Tănase nu numai că s-a simţit în largul său în ciuda braţului imobilizat, dar a consumat alcool şi a stat dincolo de miezul nopţii. Mai mult, el s-a aflat într-o bună dispoziţie de invidiat, strigînd la un moment dat în gura mare: "Sînt în vînă maximă, sînt pregătit să joc, abia aştept să înceapă campionatul".

Şi înainte de a pleca în cantonamentul de iarnă, Tănase a fost surprins de paparazzi într-un club, alături de fosta sa iubită, Iulia Tăbăcaru. Jucătorii Stelei au primit liber din partea lui Lăcătuş pînă astăzi de dimineaţă, cînd e programat primul antrenament de la revenirea în ţară.

Luni renunţă la ghips
Tănase va scăpa de atela ghipsată în prima zi a săptămînii viitoare. Cum el nu a pierdut nici un antrenament în ultimele două săptămîni de cantonament şi cum va avea la dispoziţie aproape o săptămînă de şedinţe de pregătire alături de colegi pînă la meciul de la Craiova, sînt şanse mari ca el să fie apt de joc pentrru debutul Stelei în 2011. Universitatea - Steaua se joacă duminică, 27 februarie, de la 20:30, pe DigiSport.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (8)
kostea
kostea  •  18 Februarie 2011, 06:05

Lasa, bai, ca poate sa danseze si cu mana in ghips. Mai nasol e daca Mache are mana in ghips....

breitner
breitner  •  18 Februarie 2011, 05:40

ii este frica de burdujan ca-l depaseste, de aia "trage" tare (la masea) !

mihaienache
mihaienache  •  18 Februarie 2011, 05:04

TZARANU TOT TZARAN RAMANE....VIATA LUI E CRASMA. NU POT SA INTELEG CUM IL VEDE LOOMEA FOTBALIST PE TZURCANGIUL ASTA?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează