FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tănase, luat la ţintă de un fost jucător al Stelei: "Poate ar trebui să meargă să mai citească"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 iulie 2013 09:51

Steliştii sînt criticaţi chiar dacă au început în forţă sezonul, 3-0 cu Petrolul în Supercupă şi acelaşi scor cu Vardar în Ligă. Adrian Matei, fostul fundaş al roş-albaştrilor l-a luat la ţintă pe Cristi Tănase.

Mijlocaşul Stelei a jucat foarte bine în ambele meciuri, dar Matei consideră că "Tase" are nişte probleme care sînt greu de rezolvat.

"Tănase este un om important, din păcate îi lipseşte înţelepciunea, poate ar trebui să meargă să mai citească. E de atîţia ani la Steaua şi abia în ultimul sezon a început să îşi arate adevărata valoarea. În meciul cu Vardar a luat un galben aiurea, cînd Steaua mai are 5 meciuri pînă în grupe“, a spus Matei la Sport Total fm.

1,8 milioane de euro a încasat FC Argeş pentru Tănase

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
thefisherking
thefisherking  •  18 Iulie 2013, 16:05

Cu toata parerea de rau pt el si pt Steaua, Dodel va ramane la club pe vecie. Nu e chiar atat de talentat precum il vede MM si e prea ingust la minte ca sa fie playmaker. Daca Radut ar fi integrat in rolul asta de coordonator, de om al paselor decisive, Dodel ar sfarsi la lustruit ghetele altora. El e bun doar pt meciuri cu echipe din liga miticeasca, cu precadere din partea inferioara a clasamentului. In meciurile serioase ii ies prea putine lucruri, raportat la cate mingi primeste.

speedy73
speedy73  •  18 Iulie 2013, 14:18
Postat de uefa pe 18 Iulie 2013, 11:34

eu cred ca orice echipa romaneasca l-ar dori pe Tase. daca il scoti pe taraba in Liga 1, maine pune milionul CFR Cluj. sau chiar si Vasluiul. Tanase e un jucator de cel putin 2 milioane. nu stiu de ce te feresti sa spui acest lucru. presa l-a desfiintat, dar acum joaca bine. si a avut si perioade bune inainte, pe langa multele perioade slabe.

2 mil poate daca pleaca afara. in romanica nu da nimeni 2 mil pe el, pt ca se pot aduce jucatori mai buni cu pret mai mic (bokila, de ex - chit ca e neserios si joaca pe alt post, ai prins ideea). problema principala e ca becali a dat 1.8 mil pe JUMATATE din dodel (eu asa imi amintesc, cel putin) si, prin urmare, tot ce inseamna vanzare SUB 3.6 mil e pierdere. banii astia nu-i face, imi pare rau....nu-i da nimeni. cum o dai, cum o intorci, CA AFACERE e un dezastru pt jiji. dar asta nu inseamna ca e chiar atat de slab cum se zice. doar ca nu e ceea ce se astepta lumea sa fie

uefa
uefa  •  18 Iulie 2013, 11:34
Postat de speedy73 pe 18 Iulie 2013, 11:26

ma bucur ca mai crede cineva ca mine. si eu cred ca problema cu tanase a fost prea umflat si ciobanul a pus botul, cheltuind prea multi bani pe el. nu este super-jucator, dar nu este nici chiar asa de slab cum zic unii si altii. doar ca nu e ce s-a asteptat de la el. dar nu-l vad play-maker, pt asta nu e destul de inteligent. si degeaba ziceti, nu mai invata acum. ca sa capete inteligenta in joc e prea batran

eu cred ca orice echipa romaneasca l-ar dori pe Tase. daca il scoti pe taraba in Liga 1, maine pune milionul CFR Cluj. sau chiar si Vasluiul. Tanase e un jucator de cel putin 2 milioane. nu stiu de ce te feresti sa spui acest lucru. presa l-a desfiintat, dar acum joaca bine. si a avut si perioade bune inainte, pe langa multele perioade slabe.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează