FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Tango spre titlu » Doar două superputeri din Liga 1 au ca obiectiv primul loc! Cum arată la start cele două echipe

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 23:09

Steaua n-a făcut transferuri spectaculoase în această vară şi l-a pierdut pe golgeterul Rusescu, însă rămîne principala favorită la cîştigarea titlului.

În luptă cu actuala campioană s-a înscris o singură echipă. CFR Cluj l-a adus pe Mircea Rednic şi s-a întărit cu cîţiva jucători şi şi-a fixat obictiv clar: titlul şi Cupa.

Steaua n-a făcut transferuri spectaculoase în această vară şi l-a pierdut pe golgeterul Rusescu, însă rămîne principala favorită la cîştigarea titlului.

În luptă cu actuala campioană s-a înscris o singură echipă. CFR Cluj l-a adus pe Mircea Rednic şi s-a întărit cu cîţiva jucători şi şi-a fixat obictiv clar: titlul şi Cupa.

Velayos, Florin Costea, Gregory Tade, Damjan Djokovici şi Goncalo Brandao se numără printre cei proaspăt ajunşi în Gruia. În schimb, Steua l-a adus în această vară doar pe Federico Piovaccari.

Dinamo şi Petrolul, locurile 1-4

Rivalele se consideră inferioare celor de la Steaua şi CFR. Dinamo l-a pierdut pe Alexe şi "cîinii", prin vocea acţionarului Negoiţă nu se cred capabili să cîştige campionatul şi au anunţat obiectiv locurile 1-4.

Aceeaşi ţintă şi-a propus şi Petrolul. "Obiectivul rămîne unul dintre locurile 1-4, la fel ca anul trecut. Nu ne propunem titlul, nu avem suficientă experienţă", a spus antrenorul "lupilor", Cosmin Contra.

Echipa tip Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Piovaccari

Echipa tip CFR Cluj: Felgueiras - Velayos, Cadu, Piccolo (Brandao), Camora - Deac, Muniru (Obiora), Djokovici, Fl. Costea - Rui Pedro, Tade (Kapetanos)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
cazan_mitica
cazan_mitica  •  09 Iulie 2013, 17:43
Postat de zidane92 pe 09 Iulie 2013, 14:35

in schimb cred ca la cum se misca lucrurile pandurii si fc vaslui vor lua drumul otelului galati,unirii urziceni sau poli timisoara echipe trecatoare in lupta la primele locuri si incet-incet isi vor recapata statutul obisnuit de echipe de pluton si mai sus de locul 5-6 nu le vad in niciun caz surprizele placute:aici clar se inscrie 2 nume fc brasov si gaz metan medias primii au impresionat in returul trecut si condusi de 2 jucatori foarte buni si cu experienta in fata buga si paun vor avea un cuvant de spus eu ii vad favoriti la locul 6 pe langa cele 5 candidate la titlu,apoi mediasul daca rezolva problemele financiare cu eric,bawab sau markovic oricand pot avea pretentii la un loc bun

De acord cu tine, si eu vad CFR Cluj favorita la titlu, Rednic e antrenor bun, mai ales in primul an, au oameni de gol, Kapetanos si Fl.Costea. Steaua nu o sa faca mare branza in UCL, maxim daca or sa ajunga in grupe, pt ca nu au ATACANT ! Reghe insista prea mult cu aceasta Gloaba Nikolici, un jucator de fotbal, nu fotbalist, care abia stie sa alerge FARA MINGE...Este inalt, dar prost gramana la duelurile aeriene, nu poate sa faca un stop, sa dea din prima, NIMIC !

cazan_mitica
cazan_mitica  •  09 Iulie 2013, 17:37
Postat de unfand pe 09 Iulie 2013, 14:54

Daca Piovaccari asta nu marcheaza la fel cum o facea Rusescu atunci o sa fie aceeasi echipa Steaua letargica, a ultimilor 5-6 ani (exceptie anul trecut). O echipa care domina insa care sufera la finalizare.

Corect. Daca Steaua i-ar avea in teren pe Chiriches, Chipciu si Rusescu, ar face o figura frumoasa in UCL. Dar asa, imi e greu sa cred ca vor misca ceva in UCL, fara Rusescu, omu de gol, Chipciu out pana in ianuarie, ca are picioru rupt, iar Chiriches, vine dupa o accindentare, si ori nu o sa fie la capacitate 100%, ori il vinde. MiMi a adus numai petarde, Carlos, Andrey, Dayro Moreno, Arthuro, si multi altii, nu imi vin acuma in minte, iar acest Piovaccari, 100% este o petarda, gen Nikolici....

daniels7714
daniels7714  •  09 Iulie 2013, 16:18

ar trebui inclus si Petrolul in lupta pt titlu ...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează