FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Țara arde și șeful Ligii jonglează cu telecomanda :) Ce comunicat aiuritor a dat LPF în urmă cu câteva minute

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 15:56

Cu câteva ore înaintea meciurilor ce vor decide titlul și în plin scandal provocat de neclaritatea regulamentelor, LPF a emis un comunicat ciudat și amuzant, în același timp :)

Cei de la Ligă au ținut să anunțe oficial că președintele Gino Iorgulescu va urmări la televizor meciurile acestei ultime etape, ca dovadă supremă de echidistanță!

Argumentul "echidistanței" nu funcționează mereu la fel pentru șeful LPF. El nu a fost prezent pe stadion nici anul trecut, când Astra a primit trofeul, deși atunci nu era niciun dubiu asupra echipei câștigătoare. Trofeul a fost oferit de Robert Pongracz și Narcis Coman. 

Mai jos, comunicatul integral, care se încheie apoteotic: "Fotbalul are nevoie de valoare, Liga Profesionistă are nevoie de solidaritate și unitate și nu de exerciții de PR" :)

"Președintele LPF a ales să urmărească aceste partide din fața televizorului, dând dovadă de echidistanță față de cele 3 contracandidate. 

"Sâmbătă, 13 mai 2017, în ultima etapă din play-off a Campionatului Național Liga 1 Orange, trei echipe își joacă șansa de a cuceri titlul de campioană, pe trei stadioane diferite.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, domnul Gino Iorgulescu, din dorința de a păstra aceeași echidistanță manifestată față de toate competitoarele încă de la preluarea mandatului în fruntea LPF și de a nu lăsa loc niciunei speculații, generate de prezența sa pe vreunul dintre stadioanele unde se va decide câștigătoarea trofeului, informează că a ales să urmărească aceste ultime 90 de minute din play-off în fața televizorului.

Totodată, ca fost mare fotbalist și ca om implicat în acest fenoment de mai bine de patru decenii, domnul Gino Iorgulescu înțelege emoțiile și încărcătura psihică a celor implicați direct în această luptă sportivă și nu dorește să folosească acest eveniment, în care bucuria câștigătorilor ar putea genera importante beneficii de imagine.

Fotbalul are nevoie de valoare, Liga Profesionistă are nevoie de solidaritate și unitate și nu de exerciții de PR". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
gabiprossi
gabiprossi  •  14 Mai 2017, 01:49

Mutati titlul catre stana, altfel o sa moara proprietarul razboinic behaicios si detinutul exemplar stoica minishor!?!

blatistu49
blatistu49  •  13 Mai 2017, 18:23

auzi breeeee e alerta de razboi la GSP

blatistu49
blatistu49  •  13 Mai 2017, 18:21

Arde GSPu si JIJI in rest tiki ka ka

Vezi toate comentariile (25)
Comentează