FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Targetul impus de Sorin Cârţu în ultimele 11 runde din Liga 1 » 27 de puncte = Europa!

Alb-albaștrii încă așteaptă un răspuns de la UEFA dacă pot sau nu evolua în toamnă în eurocupe
Alb-albaștrii încă așteaptă un răspuns de la UEFA dacă pot sau nu evolua în toamnă în eurocupe

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 22:11

Oltenii au bifat 17 etape fără înfrîngere în campionat. Mai precis, sub comanda duoului Emil Săndoi - Sorin Cârţu, Craiova n-a cunoscut eşecul.

S-au strîns 10 victorii şi 7 remize. Directorul tehnic al alb-albaştrilor susţine că dacă se va repeta isprava din toamnă, 27 de puncte obţinute în 11 etape, atunci Bănia poate vorbi din nou de cupele europene.

"În continuare, obiectivul nostru este să obţinem cît mai multe puncte. În tur, echipa a strîns, sub comanda noastră, 27 de puncte, ar fi de senzaţie să reuşim acelaşi lucru şi pe acest final de campionat! Nimic nu este imposibil. Vrem să bifăm cît mai multe meciuri fără eşec, dar e destul de greu, fiindcă întîlnim adversari tari, care au motivaţie atît pentru situaţia lor din campionat, cît şi din orgoliu, să bată Universitatea", a declarat Cîrţu.

10 puncte a obţinut Craiova în această primăvară în 6 etape, două victorii şi patru remize

2 puncte a strîns CSU Craiova în 6 runde, în toamnă, sub comanda lui Ionel Gane

"Echipa se exprimă bine, sîntem motivaţi, bucuroşi. Sperăm ca în ultimele 11 etape să bifăm multe meciuri fără înfrîngere, o vom lua pas cu pas, încă de la partida de la Galaţi, Oţelul fiind foarte motivată să ne învingă" (Pablo Brandan, mijlocaş CSU Craiova)

"Sîntem disciplinaţi şi organizaţi, pregătirea fizică e făcută la zi, astfel că rezultatele bune ale Universităţii nu trebuie să reprezinte vreo surpriză pentru nimeni" (Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
terranova
terranova  •  31 Martie 2015, 16:36

Cartu s-a referit la 27 de puncte in retur, ca si in tur. asta inseamna 27 in 17 partide, nu in 11. 10 au fost deja facute, asa ca mai raman 17...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Martie 2015, 10:42

...ii vom bate pe toti ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close