FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Tari doar cu cei mici » Andone sare la gîtul jucătorilor după 1-3 cu Plzen: ”Nu sînt mulţumit de nimic” :X

Andone s-a înfuriat tare din cauza înfrîngerii cu Plzen
Andone s-a înfuriat tare din cauza înfrîngerii cu Plzen

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 11:13

Dacă împotriva echipelor mici a cîştigat la scor, CFR s-a împiedicat atunci cînd adversarii au fost mai tari. Şi, după 0-1 cu Sparta Praga, campioana a cedat din nou în faţa unei formaţii cehe, 1-3 cu Viktoria Plzen, locul 3 în sezonul precedent. VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA MECI!

La finalul meciului, Ioan Andone şi-a atacat direct jucătorii: ”Am avut o primă repriză proastă, o organizare defensivă proastă. Noi trebuie să ştim ce trebuie să facem pe teren. În primele 25 de minute nu am jucat nimic, am suferit şi la mijloc, Mureşan şi Godemeche nu am înţeles sarcinile. Sîntem abia la 80 la sută din potenţial.  Ştiu ce s-a greşit, nu sînt mulţumit de nimic”.

Pe de altă parte, ”a doua repriză a fost mai bună, am dominat, ne-am creat ocazii. Dacă am fi jucat aşa şi în prima, altul era rezultatul.  Avem potenţial, echipa poate creşte”.

Doar doi jucători a putut remarca Ando: ”Nicoară este o soluţie, are calitate să joace pe postul de atacant, dacă nu ar fi avut nu l-aş mai fi testat. Vass e un jucător bun, util, este puţin în urmă cu pregătirea, dar sper să-l recuperăm pînă la meciul cu Dinamo, din Supercupă. Mă gîndesc să-l folosesc”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (81)
calinescu_
calinescu_  •  07 Iulie 2012, 16:58

IAR II INGROAPA "FALCOSU "...........!!!! :))))))))))))))))))))))

saviola2_8
saviola2_8  •  07 Iulie 2012, 15:04

am vazut meciul, slabi de tot cfr-ul , mai ales cadu si piccolo pana la urma a fost un amical doar..au timp sa-si revina.

the_cezar
the_cezar  •  07 Iulie 2012, 14:18
Postat de terminatorul2 pe 07 Iulie 2012, 13:41

Nu știu ce vrei ! Atita timp cit eu nu te atac , te rog să fi civilizat !!!! Sper că ai cei 7 ani de acasă , nu ??

nu m-ai facut gabor boule?

Vezi toate comentariile (81)
Comentează