FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

TAS a ajutat indirect CFR-ul pentru a-şi găsi antrenor » Cristescu îi pregătise terenul lui Grigoraş

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 11:40

Mircea Rednic a anunţat la finalul partidei cîştigate de CFR Cluj cu Viitorul (2-1) că acestea au fost primele şi ultimele trei puncte obţinute pe banca ardelenilor.

Conflictul cu Ricardo Cadu, dar şi evoluţia modestă a echipei l-au îndepărtat pe "Puriu" de la cîrma echipei.

Arpad Paszkany a găsit însă rapid înlocuitorul perfect. Este vorba despre Petre Grigoraş.

Fostul antrenor al celor de la Pandurii şi Oţelul a fost la un pas de altă echipă din Liga 1.

Înlocuitor pentru Marian Rada

Rapid începuse reconstrucţia la nivelul echipei, însă şi pe banca tehnică se pregătea o schimbare.

Dacă clubul giuleştean nu era retrogradat, după meciul din etapa a 3-a cu Steaua, indiferent de rezultatul din teren, "Marian Rada urma să fie demis, în locul său fiind adus Petre Grigoraş", susţin surse din cadrul clubului.

Pentru a-l putea convinge mai uşor, Nicolae Cristescu l-a adus deja în Giuleşti pe fiul antrenorului, Alexandru Grigoraş.

Mutarea nu s-a mai putut produce după decizia de la TAS, cînd Rapid a fost anunţată că la anul va trebui să ia startul în Liga a 2-a.

6 echipe a antrenat Petre Grigoraş - Farul, FC Oneşti, Petrolul Moineşti, CSMS Iaşi, Pandurii şi Oţelul (în două mandate)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
cfrclujole
cfrclujole  •  06 Septembrie 2013, 18:37
Postat de thefisherking pe 11 August 2013, 16:57

Merci! Am ras copios. Sansa lui? La ce fel de echipa? Mare? Grigoras nu va prinde iarna la CFR, pt ca se va intelege cu Cadu mai greu chiar decat a facut-o Rednic. Il consider un antrenor extraordinar, dar si un om cu coloana vertebrala, asa ca nu cred ca va tolera fitele jucatorilor. Problema la CFR nu e ca au jucatori sau antrenori slabi, ci faptul ca jucatorii sunt cei care vor sa faca programul antrenorului si nu invers.

Habar n-ai ce vorbesti! Nu mai bine ii duci chiftele la Jiji?

rapid63
rapid63  •  11 August 2013, 21:49

forta rapid

afc13
afc13  •  11 August 2013, 17:47

Cadu din pacate este un tip orgolios si orb pedeasupra, sa nu mai zic razbunator. Personal nu imi place cu toate ca a facut multe bune la echipa, pt ca crede ca el e mai presus de echipa si CFR, numai pt faptul ca este ''cel mai vechi''.Daca intr-adevar ar fi profesionist si nu mercenar, atunci ar pune performanta si echipa in fata, nu egoismul lui. Eu stiu ca e greu sa accepti - fiind ala mai vechi - ca un nou venit sa ia carma din mana, dar daca intr-adevar vrei binele echipei, atunci cauti solutii sa colaborezi bine cu cel venit din urma, mai ales daca vezi ca este mai destept si stie ce vrea.Deci te supui pana la urma.Dar pt asta trebuie sa fii peste un nivel mental.Din pacate Cadu nu e.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează