FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA ŞI-A LUAT ÎNAPOI PUNCTELE DE LA TAS

TAS a considerat depunctarea Timişoarei nejustificată

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, joi, că gruparea FC Timişoara şi-a chimbat la timp numele, culorile şi sigla, iar decizia FIFA şi FRF de a depuncta clubul bănăţena nu a fost justificată, informează site-ul oficial al forului de la Lausanne.

"Procesul a fost condus de un complet de judecători, după cum urmează: Lars Hilliger (Danemarca), Rui Botica Santos (Portugalia) şi Ulrich Haas (Germania), iar părţile implicate în proces au fost audiate la data de 2 aprilie 2009 la Lausanne.

După terminarea deliberărilor, arbitrii TAS au anunţat că au decis să anuleze deciziile FIFA şi FRF şi să dea cele 6 puncte înapoi clubului FC Timişoara. TAS a considerat că oficialii clubului şi-au îndeplinit îndatoririle şi a considerat că depunctarea nu a fost justificată", se arată pe site-ul oficial al forului de la Lausanne.

TAS a anunţat că apelul clubului FC Timişoara a fost aprobat parţial, iar deciziile FIFA şi FRF au fost anulate, clubul urmând să îşi primească cele 6 puncte înapoi. Totuşi, TAS a considerat că FIFA încă poate cere suma de bani datorată de clubul FC Timişoara, conform deciziei iniţiale, suma ce se ridică la aproximativ 300.000 de euro. Decizia în acest caz nu a fost făcută publică în totalitate, acest lucru urmând să se întâmple în cîteva zile.

Sursă: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  11 Iunie 2009, 13:05

sa-si dea demisia in masa acesti incompetenti de la frf ... asa cum e normal in astfel de situatii, dupa ce s-au jucat cu sufletele a sute de mii de oameni ... si sa fie multumiti, in Japonia acum cateva zeci de ani si-ar fi facut seppukku ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează