FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL CAMPIOANĂ

TAS păstrează suspansul!

Paraschiv are cele mai multe goluri din actualul lot al Galaţiului, 36 Foto: Cristi Preda
Paraschiv are cele mai multe goluri din actualul lot al Galaţiului, 36 Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 17 mai 2011 10:20

Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu a anunţat nici ieri verdictul în cazul meciului Pandurii - Oţelul

"Să ne bucurăm cu măsură şi să aşteptăm decizia TAS pentru că s-a mai bucurat unul că a ieşit preşedinte şi s-a trezit a doua zi că, de fapt, a pierdut". Declaraţia îi aparţine lui Gabi Paraschiv şi a fost făcută imediat după victoria cu Timişoara. Ieri însă, gălăţenii au aşteptat în zadar anunţul TAS.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv n-a oferit verdictul în cazul memoriului celor de la Pandurii de a susţine meciul cu Oţelul, pierdut la "masa verde" cu 0-3. E de aşteptat ca elveţienii să ofere un răspuns clar în această săptămînă, deşi în precedentele ediţii din Liga 1, atunci cînd s-a apelat la TAS şi chiar erau în discuţie recuperări de puncte sau meciuri omologate la "masa verde", decizia de la Lausanne a venit după terminarea campionatului.

Interesant e că antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, şi-a chemat jucătorii la pregătiri cu o zi mai devreme decît programase iniţial. "S-ar putea să disputăm două partide săptămîna asta, aşa că trebuie să fim pregătiţi", a fost justificarea staff-ului oltenilor.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
jumega
jumega  •  17 Mai 2011, 08:25

daca ati pune mana sa citit si sa vedeti ce inseama TAS si cum lucreaza si cum ia decizii nu ati mai baga asa stiri bomba numai de dragul sa numarati accesari si bine inteles sa luati bani pe publicitate, ca este site-ul asta VARZA!!! numai site de sport nu este!!!! va e fomica, nu mai da mogulul bani, nici jiji, nici iancu? JALNICA FIZTUICA!!!

elzorro
elzorro  •  17 Mai 2011, 08:18

si a terminat iancu bugetul pentru stirile mincinoase comandate ?

brod
brod  •  17 Mai 2011, 06:43
Postat de chrome25 pe 17 Mai 2011, 06:26

Aha, si pana la urma cum ramane cu "sursele" Gazetei? Voi marii deontologi dadeati ca sigur rejucarea meciului (cel putin inaintea partidei Otelul-Timisoara). Pur si simplu mi-e scarba de voi, aveti un talent de a da nastere unor stiri care au ca singur scop crearea de presiune si de a incita spiritele. Slujiti pe cine stiti voi cel mai bine, in rest n-aveti treaba cu aceasta meserie.

si distinsul domn ioanitoaia patroneaza asa ceva... si mai distinsul domn tolontan tace... ca si-au epuizat entuziasmul cu madam ritzi. chestie de consecventa si de credibilitate. amin

Vezi toate comentariile (6)
Comentează