FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Tatăl lui Pașcanu își vrea fiul în Liga 1: „Am fi de acord să revină în România”

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2019 20:21

Alin, tatăl lui Alexandru Pașcanu de la Leicester, spune că ar fi de acord ca fiul său să vină în România pentru o jumătate de an unde să prindă experiență la nivel de seniori.

„Noi am fi de acord pentru 6 luni să revină în România. Dar numai 6 luni, nu mai mult. Problema e la Leicester, pentru că am avut discuţii cu ei înainte de EURO şi nu doresc ca Alex să părăsească Anglia.

Noi considerăm că e momentul să joace într-o echipă de seniori, deşi până acum n-a avut şansa asta”, a delcarat Alin Paşcanu, la TV Digi Sport.

FCSB s-a interesat în ultima vreme de un eventual transfer al lui Alexandru Pașcanu, dar și roș-albaștrii s-au lovit de refuzul lui Leicester.

„Sper să terminăm grupa cu 9 puncte! Vrem să scoatem lumea în stradă! Ăsta a fost visul meu dintotdeauna”
Alexandru Pașcanu

Pașcanu se află alături de naționala de tineret a României la Campionatul European din Italia și San Marino. România U21 are 6 puncte din două partide și e calificată în proporție de 95% în semifinalele competiției.

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

CITEȘTE ȘI:

 ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Alexandru Pașcanu s-a răzbunat pe englezi: „I-am trimis în avion, apoi acasă! Au fost niște poante în vestiar la Leicester”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  24 Iunie 2019, 14:37

Oferte scrise catre echipa lui cu asigurarea postului de titulaR + SI OPTINUNE de cumparare ! Ar trebui sa fie bataie + 5, 6 echipe cu oferte !

calinescu_
calinescu_  •  23 Iunie 2019, 09:56

HAI S-O SPUNEM P-AIA DREAPTA , PASCANU E PUNCTUL VULNERABIL AL APARARII NOASTRE ...!!! SE VEDE CA A JUCAT NUMAI LA TINERET ...!!!! ASA CA PAREREA MEA ESTE CA TREBUIE SA JOACE INTRE CEI MARI CA SA VISEZE MAI APOI PETRU ANGLIA SI NU 6 LUNI CI POATE 6 ANI ...!!!

ray51
ray51  •  23 Iunie 2019, 08:48

Toti tinerii acestia 'de-afara' au alta atitudine si daruire. Bravo baieti!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează