FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Tatăl lui Prepeliţă îşi apără băiatul după bătaia din derby: "Coman nu e bine crescut, merita roşu"

Tatăl lui Prepeliţă îşi apără băiatul după bătaia din derby:
Tatăl lui Prepeliţă îşi apără băiatul după bătaia din derby: "Coman nu e bine crescut, merita roşu"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 19:10

După incidentul din derby-ul Steaua - Rapid (0-0), în care o bătaie a oprit partida în minutul 66, tatăl lui Prepeliţă l-a acuzat pe Dani Coman de proastă creştere şi crede că portarul rapidist merita un cartonaş roşu.

După mai bine de o oră de joc, Andrei Prepeliţă a intrat prin alunecare la Coman, moment în care Alexa a sărit la gîtul jucătorului stelist şi totul a degenerat într-o bătaie generală în urma căreia arbitrul Alexandru Tudor l-a eliminat de Alexa şi Prepeliţă.

"Cum adică, îl bate el când vrea, pe Andrei? Băiatul meu s-a dus la el să vorbească civilizat, dar a primit o palmă. Coman nu e bine crescut. În timpul jocului, după acel incident, şi portarul Rapidului ar fi trebuit să vadă cartonaşul roşu", a spus Constantin Prepeliţă pentru EVZ.

VEZI CUM A REACŢIONAT COMAN DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ L-A BĂTUT PE PREPELIŢĂ

5 minute mai tîrziu, şi Teixeira a fost trimis mai devreme la cabine pentru o intrare întîrziată la nou-intratul Tibi Bălan, lăsîndu-i pe rapidişti în 9 oameni. Pînă la finalul întîlniriri nici una dintre echipe nu a reuşit să înscrie, Steaua rămînînd la 10 puncte de liderul Dinamo, în timp ce Rapid se clasează pe a treia treaptă a clasamentului, la 4 puncte de alb-roşii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
narutosslazio
narutosslazio  •  25 Octombrie 2011, 23:11

@luciann .. si daca se intampla vreo tragedie de tip Neamtu sau Nesu ? Prepelita nu a fost departe sa "reuseasca" asa ceva. Bea niste furadan, formateaza calculatorul si nu mai instala nimic.

liviuemil
liviuemil  •  25 Octombrie 2011, 21:50

Pina la urma am ajuns la concluzia ca meciul a fost aranjat la pariuri. E imposibil sa sa joci 20 de minute cu om in plus si sa practici un fotbal mai slab decit atunci cind era 11 la 11.

zamfiroiu
zamfiroiu  •  25 Octombrie 2011, 20:48

da baiatul tau sa dus sa vorbeasca cu picioarele inainte in momentul cind nu mai avea nici o sansa daca il accidenta mai tare nu era nimic ca el e baiatul lu TATA,sa va fie rusine meritati impuscati oricum sunteti prepelite .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close