FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - STEAUA

Tătăruşanu îşi continuă seria paradelor decisive şi în Giuleşti!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Ciprian Tătăruşanu continuă evoluţiile bune din acest sezon şi în faţa Rapidului.

În minutul 32, la o lovitură de colţ executată de Mihai Roman, "Tătă" a arătat din nou că meciurile bune din ultima vreme nu sînt o întîmplare. Scăpat de marcaj, Marcos Antonio, a reluat puternic cu capul din 8 metri. Portarul Stelei a fost însă pe fază, intervenind cu piciorul drept în ultima clipă.

Cîteva secvenţe mai tîrziu, acelaşi Tătăruşanu a fost nevoit să iasă din careu pentru a respinge un balon lung aruncat spre Cassio.

Şi în repriza secundă s-a dovedit providenţial, cînd în minutul 48 a respins şutul puternic al lui Candido Costa în corner. În minutul 78, Mihai Roman la pus la grea încercare cu un şut de la 25 de metri, dar Tătăruşanu a respins din nou. În momentele de final ale meciului, "Tătă" a respins un gol ca şi făcut la o lovitură de cap a lui Sabrin Sburlea.

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (2)
chiorul
chiorul  •  08 Noiembrie 2010, 22:53

Era si cazul sa apara un portar bun si in Romanica. Daca va rezolva si iesirile pe centrari o sa ajunga mare. Ce nu inteleg eu, este de ce nu apara si la nationala? La ora actuala, chiar si cu minusurile sale, este peste Lobont ori Pantilimon.

ionutzdnk
ionutzdnk  •  08 Noiembrie 2010, 22:26

ati avut noroc mare.. puteam castiga.. 2 bare :| srudu mati

Vezi toate comentariile (2)
Comentează