FOTBAL  »  LIGA 1  »  STELIŞTII AU ACORDAT AUTOGRAFE

Tătăruşanu nu are probleme cu greutate: "O să mănînc tot ce vreau şi tot ce pot"

Ciprian Tatarusanu
Ciprian Tatarusanu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

Steliştii au acordat astăzi autografe într-un centru comercial din capitală. La eveniment au prezenţi Tătăruşanu, Cristi Tănase şi Mihai Răduţ

 

Portarul a spus că Steaua are cele mai multe şanse să cîştige Cupa României în acest sezon. "Cupa României, acolo avem cele mai multe şanse, apoi în campionatul. Nu am probleme cu kilogramele, o să mănînc tot ce vreau şi tot ce pot".

Mihai Răduţ nu vrea să îşi amintească de eliminarea din Europa League şi spune că Steaua nu îşi permite să renunţe la campionat. "Nu este o tragedie că am fost eliminaţi de Napoli, trebuie să mergem înainte. Nu renunţăm la campionatul pentru că au mai fost acum doi ani şi 13 puncte şi am reuşit să recuperăm".

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (2)
fanbstancu
fanbstancu  •  20 Decembrie 2010, 22:35

daca nu iti convine nimic dc nu iti schimbi orientarea? in fond.. e o tara libera. otelu s-ar bucura de un fan in plus :P cat despre oamenii care s-au dus azi .. felictari lor. daca au facut poze si au luat autografe e numai treaba lor. mai bine pastrezi comentariile rautacioase pentru alta data. toate cele bune si sarbatori fericite . FORZZA STEAUA !

alex.criss
alex.criss  •  20 Decembrie 2010, 22:10

"Steliştii au acordat astăzi autografe într-un centru comercial din capitală. La eveniment au prezenţi Tătăruşanu, Cristi Tănase şi Mihai Răduţ" va corectez a fost si Bogdan Stancu :x

Vezi toate comentariile (2)
Comentează