FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Tătăruşanu nu e regretat de fostele glorii steliste: "Făcea greşeli copilăreşti"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 16:45

Ciprian Tătăruşanu va pleca de la Steaua la sfîrşitul sezonului, mai ales că îşi va încheia contractul cu gruparea din Ghencea. Portarul campioanei României va merge la Olympiakos Pireu.

Steaua are însă acum o mare problemă între buturi, avînd puţine soluţii pentru înlocuirea lui Tătăruşanu. Mihai Stoica a anunţat că roş-albaştrii se vor baza pe tînărul Cojocaru în lipsa portarului titular al echipei naţionale, însă Marcel Răducanu îi sfătuieşte pe stelişti să aducă un goalkeeper de mare valoare la echipă:

"Tot zice de doi ani că vrea să plece. Gata, i s-a îndeplinit dorinţa. Nu cred că este ceva deosebit să joci acolo. Era mai bine în Anglia sau în Germania. E normal să plece la bani mai mulţi.

La Steaua au fost situaţii cînd a cîştigat singur meciuri, dar şi foarte multe cînd a făcut greşeli copilăreşti. Cînd iese afară, de obicei iese greşit. Acolo trebuie să mai lucreze.

Steaua trebuie să fie atentă pe cine aduce în loc. Pentru că a suferit o pierdere mare! E obligatoriu să fie înlocuit cu un portar de valoare", a spus Marcel Răducanu în ziarul Libertatea.

 

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (14)
simohayha
simohayha  •  05 Ianuarie 2014, 00:25

Tatarusanu e un portar care a crescut enorm in ultimul an si cred ca doar Arlauskis sau Felgueiras s-ar plia rapid si eficient la sistemul de joc al Stelei.

mihaicatalin74
mihaicatalin74  •  04 Ianuarie 2014, 19:45
Postat de steaua_blatista pe 04 Ianuarie 2014, 17:56

Auleo se destrama tarla

de cati ani nu ati mai castigat campionatul ? mucles!

mitroi2008
mitroi2008  •  04 Ianuarie 2014, 18:23

Nimeni nu zice ca tatarusanu e cel mai bun portar din lume, nici macar pe-aproape, dar steaua si-a facut treaba cu el!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close