FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tatu, cobaiul clinicii Stelei! » Staff-ul medical din Ghencea a pus la punct un sistem de refacere a jucătorilor grav accidentaţi

Tatu (30 de ani) a marcat ultimul gol pentru Steaua acum 5 luni, în partida cu Oţelul, din 14 aprilie
Tatu (30 de ani) a marcat ultimul gol pentru Steaua acum 5 luni, în partida cu Oţelul, din 14 aprilie

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 20:38

Atacantul brazilian va fi primul fotbalist ce va testa noile facilităţi ale "spitalului" din Ghencea, el aflîndu-se în recuperare după operaţia la ligamentele încrucişate.

Leandro Tatu e tot într-un picior, aşa cum era şi în vară, cînd roş-albaştrii au renunţat la el din cauza accidentării suferite la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept, însă chiar şi aşa, el revine în lotul lui Reghecampf. Motivul e dat de faptul că de cîteva săptămîni Steaua şi-a inaugurat în Ghencea un fel de clinică de refacere, în care are la dispoziţie tot ce îi trebuie pentru refacerea unor fotbalişti ce sînt grav accidentaţi.

"Nu mai sîntem nevoiţi să trimitem jucătorii la Isokinetic din Bologna sau la Vila Stuart din Roma, acum îi vom recupera în Ghencea", a explicat unul dintre colaboratorii lui Reghe. Pe lîngă kinetoterapeutul Ovidiu Kurti, specializat în recuperarea rapidă a fotbaliştilor, tehnicianul "militarilor" a solicitat şi i-au fost puse la dispoziţie diverse dispozitive şi materiale pe care toate clinicile de acest gen le deţin.

Tocmai de aceea, Tatu e chemat pentru a se reface în Ghencea, el fiind primul client al acestei clinici. Brazilianul va mai avea nevoie de două-trei luni pînă cînd va fi apt de joc, el suferind operaţia la ligamente în iunie.

Vine să strice media de goluri
Tatu se întoarce la Steaua, deşi a avut cifre horror pentru un atacant. A jucat nu mai puţin de 38 de meciuri în sezonul trezut, în toate competiţiile, şi a marcat doar de 5 ori. În schimb, Adi Rocha, deşi a bifat de 3 ori mai puţine jocuri ca Tatu, a marcat deja aproape dublu, 8 goluri.

"Tatu revine, însă nu-i vom activa contractul şi nici nu-i vom plăti salariul lunar pînă cînd nu va fi apt de joc" ( Gigi Becali, patron Steaua)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
cfrclujole
cfrclujole  •  09 Septembrie 2012, 14:03
Postat de terminatorul2 pe 09 Septembrie 2012, 12:13

Incă un exemplu că sintem SUPERIORI !!! FORTA STEAUA !!!

:))))

terminatorul2
terminatorul2  •  09 Septembrie 2012, 13:04

Tatu revine săptămina viitoare !!!

simohayha
simohayha  •  09 Septembrie 2012, 12:37
Postat de mbogdan80 pe 09 Septembrie 2012, 10:36

hai sa te chis in freza

Stai rau cu integratele? Esti scurtcircuitat? Asa răspunzi si in familie? Hai sa ne repectam macar intre noi!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează