FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video FCSB are un nou căpitan! Dică a hotărât ce jucător preia banderola de la accidentatul Florinel Coman

Florinel Coman, Foto: Cristi Preda (GSP)
Florinel Coman, Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 16:39 / Actualizat vineri, 05 august 2022 17:09

Accidentarea lui Florinel Coman (24 de ani) aduce o nouă problemă la FCSB: cine va fi căpitanul echipei cât timp va lipsi extrema stânga.

  • CS Mioveni - FCSB se va juca sâmbătă, 6 august, de la ora 19:00. Meciul va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport 1, DigiSport 1 și OrangeSport 1.

Transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira, a eliberat banderola de căpitan la FCSB. Prin urmare, Florinel Coman a devenit noul căpitan al echipei.

Nicolae Dică, obiectiv „ascuns” la FCSB » Are legătură cu Gigi Becali: „Nu am mai spus-o până acum”
FCSB
Nicolae Dică, obiectiv „ascuns” la FCSB » Are legătură cu Gigi Becali: „Nu am mai spus-o până acum”

Tavi Popescu, noul căpitan de la FCSB, în lipsa lui Coman

FCSB a rămas fără căpitan pentru următoarele 5 săptămâni, după ce Florinel Coman s-a accidentat în turul „dublei” cu Dunajska Streda, iar banderola va fi preluată de Tavi Popescu.

Anunțul a fost făcut de Nicolae Dică, antrenorul FCSB, la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, programat pe 6 august.

V-am spus ordinea: primul este Coman, Octavian Popescu este al doilea, iar Olaru e al treilea. Dacă nu va fi pe teren niciunul dintre ei, o să mă gândesc, să vedem pe cine pun căpitan. Da, Tavi Popescu va fi, mâine, căpitan. Dacă am vorbit cu el și i-am dat banderola, înseamnă că e pregătit. Și lui Tănase i-am dat banderola când am fost antrenor aici, atunci eu am fost cel care l-a pus Tănase căpitan de echipă”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Mirel Rădoi, căpitanul-model pentru Mihai Stoica

„A venit un antrenor nou care a spus «vreau să vorbiți, vreau voci». Olaru este tăcut, Coman are voce. Este foarte important! Am avut căpitani impuși care aveau doar banderola. 

Pintilii nu a avut banderola mult timp, dar el era mereu căpitan. Rădoi poate era cel mai puternic în vestiar, dintre toți căpitanii pe care i-am întâlnit în 30 de ani de carieră

Am văzut jucător cu statut care vorbea la telefon și se oprea când intra. Le era frică de Mirel! Când Mirel era căpitan, jucătorii care întârziau veneau și plăteau singuri amenda într-un dulap de la intrare”, a pus Mihai Stoica.

Citește mai multe știri despre FCSB

Se confirmă scenariul de coșmar pentru Coman » Dică a dat rezultatul RMN-ului și cât va sta pe tușă

Înțelegerea întocmită de Gigi Becali îl lasă pe Dică fără un titular: „Ne ținem cuvântul, suntem oameni”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  06 August 2022, 18:30

In continuare osanale si laude pentru una din cele mai mari gloabe din istoria omenirii, valorea reala fiind cam de Sportul Muncitoresc Draganesti Olt.

lopy_sf
lopy_sf  •  05 August 2022, 20:31

Radunovici sau Olaru.

JjOkocha
JjOkocha  •  05 August 2022, 19:10
Postat de ali.bec pe 05 August 2022, 18:09

Căpitan de Crevedia

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează