FOTBAL  »  Superliga  »  VARAZDIN - DINAMO, AZI DE LA 18:00 DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Taxi Driver pentru calificare!» Vezi topul celor mai extravagante frizuri din Liga I

Marius Alexe (dreapta) seamănă izbitor cu Robert de Niro în filmul +7   FOTO
Marius Alexe (dreapta) seamănă izbitor cu Robert de Niro în filmul "Taxi Driver"

Articol de - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 16:34

Marius Alexe este ultimul jucător din Liga 1 care reuşeşte să surprindă printr-un look extravagant. Atacantul în vîrstă de 21 de ani se înscrie în clubul altor fotbalişti autohtoni care au impresionat prin tunsorile adoptate. Dinamovistul nu ar trebui să fie prea bucuros, în condiţiile în care seamănă cu un personaj controversat dintr-un film al lui Scorsese

Marius Alexe s-a tuns în stilul mohicanilor înaintea partidei disputate contra celor de la Varazdin, azi, ora 18:00, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro, iar rezultatul ne duce cu gîndul la Travis Bickle, eroul principal jucat de Robert De Niro în Taxi Driver. Imaginile surprinse de Alex Nicodim, fotoreporterul Gazetei, arată cum Marius Alexe seamănă izbitor cu Bickle, unul dintre cele mai terifiante personaje din cinematografia hollywoodiană. Alexe nu este primul jucător care se evidenţiază prin lookul extravagant.

De-a lungul timpului, numeroşi jucători au impresionat pozitiv sau negativ prin tunsorile adoptate. Cele mai celebre cazuri sunt ale lui Marius Constantin şi Michael Baird, cei doi acaparînd atenţia unei partide Universitatea Craiova - Rapid, meci care a devenit, practic, o dispută între modurile în care cei doi şi-au aranjat podoabele capilare.

Jucătorii de culoare din Liga I nu s-au sfiit niciodată să afişeze frizuri interesante. Poate cel mai cunoscut caz este cel al lui Julius Wobay, pe care schimbarea coafurii în 2010 l-a costat nici mai mult, nici mai puţin de 300 de euro!

Francezul Cyril Thereau l-a scandalizat pe Gigi Becali, deşi jucătorul din Hexagon era unul dintre cei mai valoroşi echipieri ai roş-albaştrilor la acea vreme. "Nu mă deranjează freza lui, dar dacă se mai tunde încă o dată la fel, zboară de la echipă!" a tunat patronul Stelei.

Gabi Tamaş şi Alin Liţu închid lista, cei doi fiind cunoscuţi pentru desele schimbări de imagine. În timp ce era un tînăr atacant aflat în curtea Stelei, Liţu a adoptat o tunsoare asemănătoare cu a starului spaniol Fernando Torres, iar Tamaş nu mai are nevoie de nicio prezentare.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ionybws
ionybws  •  04 August 2011, 16:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ai dreptate...dar asta e vina presei neprofesioniste... 60% din articolele despre fotbalisti n-au legatura cu fotbalul

legoolas
legoolas  •  04 August 2011, 16:47

Thereu,Tamas si Constantin , le sta bine, asta a vrut sa ne arate ca nu e poponar.

andrei.g
andrei.g  •  04 August 2011, 16:41

saracu...e grav cu etnobotanicele

Vezi toate comentariile (16)
Comentează