FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Țeapă de mii de euro luată de Mirel Rădoi » Cum a fost păcălit fostul internațional

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 21:39

Fostul internațional Mirel Rădoi a fost la un pas să preia clubul Juventus București în această toamnă, dar tranzacția nu a mai avut loc după ce investitorii care trebuiau să i se alăture lui Rădoi au abandonat proiectul.

Ilie Ionel Ciuclea, actualul patron al lui Juventus, a dezvăluit cum au decurs tratativele și cum a ajuns Rădoi să fie "țepuit".

"Mirel Rădoi este un copil cu inimă mare dar a fost tras pe sfoară de tot felul de şmecheri care s-au folosit de numele lui şi l-au pus pe acest fost mare internaţional român într-o situaţie penibilă.

Dar ulterior am aflat că Mirel a şi pierdut nişte bani, deoarece el apucase să le dea sume în avans la unii jucători cu care se înţelesese să vină la noi după ce batem palma. Îmi pare rău de situaţia în care Rădoi a fost târât şi sper că a învăţat ceva din tot ce i s-a întâmplat.

Eu cred sigur că Mirel Rădoi a învăţat ceva din această situaţie penibilă în care a intrat fără voia lui. Eu cred că tinereţea l-a trădat şi trebuie să mai înveţe când vine vorba să te încrezi în unul sau altul. Nu ştiu în ce relaţii mai este Mirel cu naşul său Gigi Becali, dar eu cred că atunci când vine vorba de afaceri poate este mai bine să îi ceară din cînd în când un sfat", a declarat patronul lui Juventus, potrivit Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Decembrie 2017, 12:17

toti se cred mai destepti decat Becali dar sunt toti dusi. dau sfaturi dar vai de capul lor.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  27 Decembrie 2017, 10:14

Nu ai cum sa intelegi daca nu ai minte, macar atat poate intelegi!

andy_2008
andy_2008  •  27 Decembrie 2017, 09:20

Dupa ce a nenorocit Steaua,de era sa intram in colaps,marele antrenor *** Mirel s a apucat de afaceri......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează