FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - URZICENI 0-0

Tehnicianul Bistriţei îi acuză pe ialomiţeni că au păcălit fotbalul! » Reghe la atac!

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

Antrenorul Bistriţei acuză: "Cei de la Unirea n-au venit să joace fotbal. Pur şi simplu, n-au vrut, nu-i interesează aşa ceva!"

Urziceniul a scos un egal la Bistriţa, după un meci în care a tras de timp încă din minutul 30! Laurenţiu Reghecampf s-a arătat şocat de atitudinea ialomiţenilor. "N-am mai văzut în viaţa mea o asemenea echipă, care să nu încerce să joace fotbal nici măcar 5 minute! E păcat cînd jucătorii nu-şi doresc să joace fotbal, iar antrenorii nu vor mai mult. Unirea s-a apărat în 10 oameni, pe două linii. În repriza a doua au stat numai în careul lor. Ăsta nu e fotbal! Noi, în schimb, am avut ocazii, dar n-a intrat mingea în poartă", a declarat Reghe.

Tehnicianul Gloriei s-a ferit să-l critice pe Junior Moraes, care a ratat un penalty: "Ce să-i spun eu lui Moraes? A dat destule goluri pentru Bistriţa, dar acum n-a fost inspirat". Bistriţa şi Urziceni se vor întîlni din nou, pe finalul acestei luni, în "optimile" Cupei României.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
napoltenian
napoltenian  •  13 Octombrie 2010, 08:27

cautati pe youtube: "MIRCEA SANDU CORRUPT PRESIDENT OF ROMANIAN FOOTBALL FEDERATION" sau vedeti linkul in profilul meu E ULTIMU LUCRU CARE IL MAI FAC LEGAT DE FOTBAL. CAT VA FI MIRCEA SANDUVA FI O JAPCA

ariel12
ariel12  •  12 Octombrie 2010, 08:17

Bistrita nu a luat meciul in serios, desi ar fi trebuit. A inceput meciul cu Bruno Moraes, Achim, iar pe banca astepta "speranta" Mandea, sa fie introdus dupa ce Bistrita marca 2-3 goluri. Nu a fost asa, iar infatuarea se plateste!

tuby
tuby  •  04 Octombrie 2010, 11:08

de parca atunci cand joaca el cu steaua,dinamo sau rapid ataca in valuri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează