FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 1-1

VIDEO + FOTO „Mâna dreaptă” a lui Gigi Becali l-a eclipsat pe patronul FCSB » Cum a apărut aseară, în superlux, la Arena Națională

Teia Sponte a venit cu un Bentley la FCSB – Farul +18   FOTO
Teia Sponte a venit cu un Bentley la FCSB – Farul

Articol de , - Publicat marti, 06 februarie 2024 11:43 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 14:22

Omul de afaceri Teia Sponte (64 de ani) a atras toate privirile înainte de FCSBFarul 1-1. A venit la Arena Națională cu un Bentley Flying Spur de peste 200.000 de euro, pe care l-a parcat chiar în fața stadionului. 

Apropiat al lui Gigi Becali și fost vicepreședinte la echipa roș-albastră, Teia Sponte a venit la meci împreună cu fiul lui, la volanul unei supermașini, care rivalizează cu Rolls Royce-ul Ghost al patronului FCSB.

 FOTO. Teia Sponte a venit cu un Bentley Flying Spur la FCSB – Farul

+14 FOTO

Teia Sponte a venit la stadion cu un Bentley Flying Spur A. Mașina e o adevărată „bestie”. Are un motor V8, cu 542 de cai-putere. Ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde și poate atinge o viteză maximă de 319 km/h.

Prețul de pornire pentru acest model este de 232.000 de dolari. „Lux dus la nivelul următor” e descrierea pe care Bentley o face pe site-ul oficial. 

„Din momentul în care o vedeți, veți fi fascinat de frumusețea Flying Spur A. Concepută pentru confort sportiv, această mașină are un aspect sofisticat, pe care doar un sedan de lux îl poate aduce. Combină excelent performanța unui Bentley cu cea mai nouă tehnologie. Această mașină vă va schimba așteptările pe care le aveți de la un sedan de lux”. 

Teia Sponte, „omul cu valiza” 

+14 FOTO

Sponte este cunoscut pentru celebrul „Dosar Valiza", el fiind cel care, în 2008, a fost trimis de patronul FCSB la Cluj cu o geantă în care se găseau 1,7 milioane de euro, bani confiscați de DNA. Suma avea rolul de a-i stimula financiar pe cei de la Universitatea Cluj pentru a-și apăra corect șansele împotriva CFR-ului. 

În decembrie 2013, Teia Sponte a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la dare de mită. În 2017, el a dat lovitura în afaceri. Teia a intrat în topul celor mai bogați români după ce a reușit să vândă un teren de 48 de hectare companiei Vastint România, divizia IKEA, pentru o sumă estimată de Capital la 24 de milioane de euro.

Citește și: 

Gică Hagi a dus show-ul în conferință, după FCSB - Farul » Top 5 declarații: „Ce clădim ieri a căzut alaltăieri”
FCSB - FARUL 1-1
Gică Hagi a dus show-ul în conferință, după FCSB - Farul » Top 5 declarații: „Ce clădim ieri a căzut alaltăieri”
Ion Crăciunescu a analizat fazele de arbitraj din FCSB - Farul și are o concluzie diferită
FCSB - FARUL
Ion Crăciunescu a analizat fazele de arbitraj din FCSB - Farul și are o concluzie diferită

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
danglumetu
danglumetu  •  07 Februarie 2024, 20:12

articol la patru miini pentru patru roti! bravo, sa va dea Domnu' un trailer pe viitor ca sa incapa toata redactia!

Dansss
Dansss  •  06 Februarie 2024, 22:49

Si “mana stanga”, Mache, ce masina are???? Ala stie cu mana!!!! Mare stire, bravo GSP!!!

Newman
Newman  •  06 Februarie 2024, 20:19

Tara bananiera!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează