FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Poli Iași își pune antrenor: favorit e un fost tehnician de la FCSB + detaliile mutării

Articol de - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 18:28

În ședința ținută azi la Primăria Iașiului, edilul Mihai Chirica i-a cerut președintelului executiv Adrian Ambrosie să urgenteze numirea unui nou antrenor la Poli.

Tehnician care, potrivit surselor Gazetei, se va alege dintre Mihai Teja și Claudiu Niculescu, primul fiind în pole position. Cei doi au solicitat salarii apropiate de ceea ce pot oferi moldavii, respectiv 5.000 de euro lunar plus bonusuri. Fostul tehnician al FCSB-ului vrea 8.000 de euro pe lună, iar Clau-gol, 7.000 de euro lunar.

În capul listei la un moment dat, Viorel Moldovan a ieșit din discuții din cauza pretențiilor mari pe care le are. „Moldogol” le-ar fi cerut moldovenilor 10.000 de euro pe lună!

Contactat de Gazetă, Ambrosie n-a vrut să comenteze sub nicio formă sumele vehiculate, dar a confirmat că "desemnarea noului antrenor este prioritatea noastră. E foarte important pentru a pune apoi la punct, împreună cu dânsul, campania de transferuri din această vară". 

6.000 €lunar a încasat sezonul trecut Flavius Stoican, care a ales să nu mai prelungească acordul cu Poli

1.700.000 €e datoria totală pe care o are Poli în acest moment, conform Ziarului de Iași

Heleșteanu, director sportiv

Ambrosie a mai confirmat pentru Gazetă și că fostul arbitru internațional Anton Heleșteanu e favorit să preia funcția de director sportiv.

"Dânsul face parte din proiectul meu, de a o relansa pe Poli cu oameni de-ai locului, cu firme locale", a punctat președintele ieșean. Heleșteanu a mai lucrat pe această funcție la Dinamo, la FC Botoșani și la ASA Tg. Mureș.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  07 Iunie 2019, 12:07
Postat de mosvasile pe 05 Iunie 2019, 20:05

Pai de cand au devenit vasalii lui Becali,e clar ca Teja se va duce in Moldova, cu "steag de domnie"de la "slavitul padisah"!

Vorbesti pe nas. Cat a fost Stoican - care nu e mare antrenor -, acesta si-a mobilizat echipa mereu ANTI-Steaua. ... O singura mentiune - Poli a vandut pe Qaka la Steaua - si acum la Craiova - datorita gravelor probleme financiare - ca urmare a faptului ca - incadrandu-se in lege, primaria NU plateste salariile jucatorilor, ci doar echipament, cantonamente si deplasari. Nota: - la locuintele de serviciu din Copou - unde au fost cazati jucatorii straini - clubul nu a a avut bani sa plateasca lumina (curentul electric), EON intrerupand furnizarea energiei electrice. Si situatia se va perpetua si urmatorul campionat.

mosvasile
mosvasile  •  05 Iunie 2019, 20:05

Pai de cand au devenit vasalii lui Becali,e clar ca Teja se va duce in Moldova, cu "steag de domnie"de la "slavitul padisah"!

martinpen
martinpen  •  05 Iunie 2019, 19:28

Astia de la Iasi ar trebui sa se uite la calitate nu la bani. Cand dai 7000 pe luna unuia slab, ce mai conteaza 3-4000 pentru unul care iti poate aduceperformanta. Oricum pierzi banii aia pe alte cai...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează