FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

Teja vu » Noul antrenor al lui FCSB va fi prezentat azi la palatul lui Gigi » E "inamicul" cantonamentelor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 08:44

Mihai Teja va fi anunţat în mod oficial antrenor la FCSB astăzi, de la ora 13:00, și va fi în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Gigi Becali va organiza o conferinţă de presă, la reşedinţa sa din centrul Bucureştiului, cu începere de la ora 13:00, iar alături îi va sta cel care va fi succesorul lui Nicolae Dică. 

2,75 era cota pe care Teja a avut-o la casa de pariuri winner pentru a deveni antrenor la FCSB, al doilea după Alexa (2,00), însă cotele pentru Teja au fost blocate după două ore de la afişarea lor

E al 21-lea cu Becali patron

De când Gigi a preluat clubul, în urmă cu aproape 16 ani, la final de ianuarie 2003, au fost rulaţi nu mai puţin de 20 de tehnicieni. Mihai Teja va fi al 21-lea.

Precedenţii: Pițurcă, Zenga, Dumitriu, Protasov, Olăroiu, Hagi, Pedrazzini, Lăcătuș, D. Munteanu, Bergodi, Stoichiță, I. Dumitrescu, Ed. Iordănescu, Cârțu, Levi, I. Stan, Reghecampf, Gâlcă, Rădoi, Dică.

Nu e adeptul cantonamentelor

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor la jumătatea lunii octombrie, Teja a explicat de ce nu e de acord cu cantonamentele dinaintea jocurilor. Iar la Gaz Metan chiar le-a desfiinţat: "Când jucăm acasă nu facem cantonamente, jucătorii vin la stadion în dimineața meciului. Avem micul dejun, un studiu video, o plimbare, masa de prânz.

Şi apoi, meciul. Anul trecut, echipa a stat foarte mult în cantonament, și înaintea meciurilor, și după. Jucătorii au stat închiși și câte trei, patru zile la rând. Mi se pare foarte mult! Jucătorii trebuie să aibă un psihic bun, nu să fie frustrați. E adevărat, echipa s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut, dar nu cred că secretul l-au reprezentat cantonamentele. E greu să-l mai ții trei zile închis pe Marius Constantin, la 33 de ani, după ce a jucat sute de meciuri".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  27 Decembrie 2018, 11:15

Voi ce sperati ***? Teja o fi vreun Murinho si nu stim noi!? E zero barat ca antrenor! Pai gigi e specialul, se stieeee.... !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  27 Decembrie 2018, 10:59

Aceasta idee ar trebui sa devina o practica in campionatul saraciei. Astfel i-am pegati mult mai bine (cel putin psihic, volitiv) pt campionatele mari de afara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează