FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Sin la Dinamo // „Telenovela” continuă! Florin Prunea anunță că fundașul s-a prezentat la reunirea lui Dinamo

Andrei Sin e disputat de către Sepsi și Dinamo // FOTO: sportpictures.eu
Andrei Sin e disputat de către Sepsi și Dinamo // FOTO: sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 18:42

Andrei Sin și telenovela transferului său continuă să atragă atenția în Liga 1. Fotbalistul de 27 de ani e subiect de dispută între Sepsi și Dinamo.

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a anunțat în această seară că Andrei Sin s-a prezentat la reunirea roș-albilor, urmând ca acesta să fie prezentat oficial zilele viitoare: „Pot să spun că Sin a făcut primul antrenament, e jucătorul lui Dinamo. Nu există niciun litigiu. Îl vom legitima și vom respecta toate regulamentele. Este jucătorul lui Dinamo”!

Câteva ore mai târziu, Prunea a fost contrat de Janos Bokor, directorul sportiv al lui Sepsi: „Noi avem semnătura lui Andrei pe contract, e foarte interesant ce va fi mai departe. Poate domnul Prunea ştie ceva ce noi nu ştim. Poate el ştie cum să anuleze un contract semnat! Am negociat 10 zile cu Andrei şi a semnat cu noi. Contractul e înregistrat la Ligă, puteţi să verificaţi acolo”. 

Sepsi amenință

Fundașul stânga, care pe 22 iunie a semnat un contract valabil doi ani cu Sepsi, n-a plecat alături de covăsneni în cantonament și urmează să demareze procedurile necesare pentru a-și rezilia contractul abia semnat cu Sepsi.

Dinamo a susținut, în paralel, că și-a asigurat semnătura acestuia. Cel mai probabil, fotbalistul a fost mult mai atras de un transfer în „Ștefan cel Mare”, însă acesta e amenințat de Sepsi că va fi reclamat și chemat la comisii în cazul în care ajunge la Dinamo.

Format de Academia lui Gheorghe Hagi, care l-a adus de la Sportul Studențesc în 2009, Sin a jucat de-a lungul carierei la Viitorul, CS Otopeni, Callatis Mangalia, Delta Tulcea, CS Craiova, Unirea Tărlungeni, ASA Târgu Mureș și Poli Iași. 

vezi și:

EXCLUSIV Cazul ciudat al lui Andrei Sin: a semnat și cu Dinamo, și cu Sepsi?! » Comunicat oficial al clubului: „Vom lua măsurile care se impun”
EXCLUSIV Dinamo a mai renunțat la doi jucători pentru sezonul viitor! Mihai Neicuțescu și Alin Dudea rămân la Chindia: „Discuția a fost foarte clară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează