FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Telenovela Costin » Conducerea lui Dinamo nu i-a făcut o ofertă mijlocaşului, dar Andone l-a chemat pe Raul la antrenament

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2016 00:00

Raul Costin, 31 de ani, a jucat o repriză în "amicalul" de ieri al lui Dinamo, cu Unirea Tărlungeni, scor 4-0, iar fanii "câinilor" credeau deja că acesta este noul mijlocaş defensiv al roş-albilor. Adevărul este altul însă.

Conform surselor Gazetei, conducerea din Ştefan cel Mare nu l-ar vrea pe fostul jucător al Rapidului, dar acesta este dorit insistent de antrenorul "haitei", Ioan Andone. Ca să-i forţeze mâna lui Negoiţă, "Fălcosul" l-a chemat pe Costin la Săftica, pentru a participa la antrenamentul de aseară al echipei.

Vrea să fie lângă familie

Conform aceloraşi surse, Andone a fost impresionat de faptul că Raul a pus pe "stand-by" ofertele pe care le mai are de la Timişoara, Gaz Metan şi CSU Craiova până finalizează discuţiile cu Dinamo. Acesta îşi doreşte foarte mult să evolueze în Bucureşti pentru că e căsătorit şi are trei copii, iar familia sa stă în Capitală.

800 €valora Costin în 2012. Acum mijlocaşul are o cotă de 200.000 €

Prezentat oficial

Paul Anton, fostul căpitan al lui Dinamo, a fost prezentat oficial ieri la Getafe, echipă la care este împrumutat de "câini". "Getafe e un club important, în Spania e un campionat foarte bun și e o șansă mare pentru mine. Sper să am evoluții cât mai bune și să reușim să promovăm", a spus Paul la prezentarea sa. Suma primită de Dinamo în schimbul său este de 150.000 €, dintre care 30.000 € se duc la Pandurii. Dacă mijlocaşul se va impune în Spania, Getafe are şi opţiune de cumpărare de 650.000 €, dintre care 120.000 € vor merge tot către fostul club al lui Anton.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tonimirea
tonimirea  •  05 August 2016, 11:40

Este clar ca omul nu are nici o sansa in fata lui Palici. Faptul ca a evoluat la Rapid o echipa unde banii sunt negri, promovata cu ajutorul culiselor, a arbitrilor ,etc. nu este in favoarea lui. De asemenea nici varsta care este destul de inaintata 31 de ani. Daca pana la aceasta varsta nu s-a remarcat prin nimic, atunci nu poate fi un jucator pentru Dinamo.

zecs93
zecs93  •  05 August 2016, 10:38

Costin e slab spre foarte slab, sper sa vina Nistor pe 10 august !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează