FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Telenovela "Ioan Andone" continuă! » De-a v-aţi ascunselea

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 21:17

Ando a revenit în Capitală, a negociat cu Borcea, vrea să renunţe, dar ia în calcul, chiar dacă şansele sînt minime, să şi continue. Azi însă s-ar putea oficializa divorţul.

La Dinamo, viaţa bate oricînd filmul. Ioan Andone s-a întors în Bucureşti, a discutat marţi seară cu Cristi Borcea şi aşteaptă să aibă o întrevedere şi cu Nicolae Badea. Tehnicianul s-a gîndit şi să intre în şomaj. "Timp de 6 luni nu mai vreau să antrenez. Dar cine ştie?! Poate mă răzgîndesc dacă apare vreo ofertă convenabilă, ori din ţară, ori din străinătate. O să organizez o conferinţă de presă şi voi explica toate motivele mele".

Ieri dimineaţă, după o descindere la sediul clubului, "Fălcosul" nu mai părea la fel de convins: "Am ceva probleme şi-o să văd ce o să fac în zilele următoare. Normal, o să rupem contractul. Acum, să vedem ce-o să se întîmple, nu are rost să mai comentez. O să discut şi cu domnul Badea şi-o să văd".

Sper seară, a fost evaziz: "Cred că voi rezilia joi, vineri, să vedem. Dacă mai este vreo şansă să continuu? Nu ştiu, nu pot să spun acum nimic, mai vedem joi". Această ultimă afirmaţie se leagă de presingul pe care Borcea l-a făcut pentru ca Ando să mai rămînă un an la echipă, chiar dacă, susţin sursele GSP, antrenorul e intens curtat de ucrainenii de la Metalurg Doneţk.

Va cîntări decisiv discuţia pe care o va avea cu Badea, mai ales că preşedintele CA nu şi-a găsit timp ieri, sau nu a dorit, pentru aceasta. Oficialii grupării afirmă că şeful numărul 1 al grupării e deranjat de faptul că tehnicianul de 51 de ani a putut veni marţi în Bucureşti, dar nu a vrut deloc să o facă de luni, cînd era reunirea lotului.

"În plus, există un joc dublu pe care îl fac toţi actorii implicaţi în această piesă, dar joi, spre seară, se va lămuri totul. Badea este tentat să-i ofere credit total unui tînăr de viitor, Liviu Ciobotariu, mai ales că acesta nu s-a temut cînd i s-a explicat situaţia delicată prin care trece clubul", au afirmat apropiaţii lui Dinamo.

Miza este foarte mare în tratativele antrenor - şefi: 200.000 de euro, pe care Andone i-ar avea de recuperat de la Dinamo, reprezentînd diverse restanţe acumulate în ultimul an.

Ce-i promite Borcea

În discuţiile pe care le-au tot avut în ultimele zile, Borcea a încercat să-i ofere diverse garanţii lui Andone. Financiare, luîndu-şi angajamentul că prin tot ceea ce va depinde de el va plăti la timp echipa, dar şi achiziţii.

Acţionarul i-a transmis antrenorului că se va implica să rezolve transferul definitiv al lui Găman şi al lui Bărboianu. În plus, va intra în negocieri pentru a-i aduce şi pe Luchin, Bornescu şi Pîrvulescu. "Dar Ando nu mai crede că toate vorbele se transformă în realitate", au declarat apropiaţi ai tehnicianului.

Ciobi cîştigă lotul de partea lui

În tot acest timp, Ciobotariu i-a dus pe jucători la Săftica, în cantonament pînă sîmbătă. "Atmosfera e bună, Ciobi a readus zîmbetul la echipă şi se munceşte cu plăcere. Ştie cînd să mai facă o glumă, dar şi cînd să ridice glasul la băieţi. Am făcut şi testele fizice, nimeni n-a crîcnit. Mai mult, ne-am jucat şi cu mingea, aşa că nu se resimte prea mult oboseala. Poate Ciobi va fi surpriza plăcută a anului", au explicat roş-albii.

"Eu cred că Liviu Ciobotariu este o alegere excelentă pentru Dinamo, va face o treabă foarte bună" (Ioan Andone)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
sandy65
sandy65  •  16 Iunie 2011, 22:40

haideti sa-i dam o sansa lui CIOBI nu poate fi mai slab ca ANDO sau cel putin poate va fi mai curajos sa joace cu mai multi tineri gen STANESCU , SCARLATESCU , GAMAN, DIABATE , BAKAY, TORJE+GANEA, +TUCUDEAN trioul ofensiv si in plus cunoaste f. f. bine ech. de tineret fiindca a antrenato

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  16 Iunie 2011, 11:03

mie nu mi se pare bornescu mai bun ca balgradean:) eric,parvulescu,danane,bordeanu ar fi + pt dinamo de lila ala nustiu nimik....poate sa fie bun sa impresioneze cine stie.....

redbuldog
redbuldog  •  16 Iunie 2011, 10:05

Plecati..plecati..pe Dinamo lasati ! Ce ar trebui sa facem ca sa dispara fintele oculte numite badea@[email protected] au distrus acest club !?De ce se incapataneaza ei prosteste si nu vand,cesioneaza,transfera sa. actiunile detinute..? Se vede din avion ca echipa este mentinuta ,,artificial” in viata,e intr-o coma profunda de 3 ani,dar stiti cum e..boala lunga..moarte sigura!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează