FOTBAL  »  Superliga  »  "CÎINII" SÎNT CU OCHII PE DIGISPORT Ă, DE LA ORA 21:30, ŞI PE LIVETEXT GSP.RO

Temă pentru dinamovişti: să se uite la meciul Hajduk Split - Unirea Urziceni!

Articol de - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Roş-albii au primit temă de la staff-ul tehnic: trebuie să vadă în această seară meciul Hajduk Split - Unirea Urziceni ca să observe încă o dată unde au greşit cînd au pierdut cu 3-0 în faţa croaţilor!Nu este o pedeapsă, ci s-a dorit o lecţie pentru viitor, mai ales că Dinamo a fost eliminată acum două săptămîni la Split după un joc foarte slab şi greşeli mari în defensivă. "Cîinii" trebuie să urmărească partida ca să poată face comparaţie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kanye
kanye  •  20 August 2010, 12:37

Fiti seriosi.Si ce daca se uita?O sa-si vada moti si garat greselile?Moti e irecuperabil...si nea Ando nu-l scoate nici sa-l platesti!

aga_gsp
aga_gsp  •  20 August 2010, 09:03

Ando nu cred ca ti-a iesit psihoterapia asta cu uitatu' la meci Vor crede alde Moti(De vreo doi ani am NUMAI emotii) ca au fost mai buni ca au luat doar 3 acolo.

vvxd
vvxd  •  20 August 2010, 00:47

4-1 urziceni 3-0 dinamo asta este fotbalu pe care il avem la momentul actual nu ne putem permite mai multe , adevaru ca urziceni a fost calcata in picioare puate merita mai mult da asta a fost

Vezi toate comentariile (3)
Comentează