FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Tensiune!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Atacantul Cristian Silvăşan (26 de ani) a refuzat ieri să intre în cantonament, fiind implorat de antrenorul Alpar Meszaros

Tensiune în vestiarul Universităţii Cluj înainte de confruntarea cu UTA de mîine. Protagonist a fost atacantul Cristian Silvăşan (26 de ani), care s-a enervat cînd a văzut că a fost trecut de antrenorul Alpar Meszaros pe lista jucătorilor care sînt convocaţi în cantonament pentru meciul cu UTA. Silvăşan nu s-a antrenat deloc două zile, acuzînd dureri la gleznă, dar ieri a participat la şedinţa de pregătire. La final, a plecat spre vestiar, iar apoi l-a sunat pe Meszaros în cabina antrenorilor. "Nu intru în cantonament! Să fie clar, nu joc cu UTA. Vreau să merg acasă, nu stau la nici un hotel", a tunat Silvăşan.

Deşi Meszaros a încercat să-l înduplece, "Silvă" a rămas ferm. "Silvă, gîndeşte-te bine, avem nevoie de tine", l-a implorat tehnicianul, dar jucătorul a părăsit nervos stadionul şi nici nu a răspuns la telefoane. "Nu e adevărat că ne-am certat, cu atît mai mult că m-am rugat de el. O să văd la hotel dacă va fi la masă sau nu", a afirmat Meszaros, în timp ce directorul tehnic, Stelian Gherman, a recunoscut tacit incidentul. "Nu s-a întîmplat nimic. Silvăşan e un tip mai nervos, coleric, atîta tot", a spus Gherman.

6 echipe a schimbat Silvăşan din 2000, fiind adus de Doboş de la Poli Iaşi

116 meciuri are Silvăşan în prima ligă, reuşind doar 19 goluri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  29 Februarie 2008, 21:28

SIL... nu are carac. daca nu resp. "U" CLUJ antrenor suporteri..."nu ne trebuie mascote de la rivali" "DUPA UNII LA ECHIPA CARE O AVEM" FORTZA "U"CLUJ

 •  29 Februarie 2008, 16:54

Mi-a placut victoria din meciul cu Steaua. A dat culoare etapei si campinatului. Sper sa mai vad asemenea meciuri, indiferent cine joaca. Mi-ar place ca Universitatea Cluj sa se mentina in Liga I.

 •  29 Februarie 2008, 16:49

Mai Silvaseane draga poate ai treaba si te retinem dute si bateti coasa ca oricum esti fotbalistu lu peste

Vezi toate comentariile (11)
Comentează