FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VOLUNTARI 0-2

Tensiune între jucătorii Chiajnei, după înfrângerea cu Voluntari: "Dacă nu ne trezim, vom retrograda!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 20:20

Cristi Bălgrădean și Marius Pena au tras un semnal de alarmă către toți jucătorii Chiajnei, după ce Concordia a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-2, și păstrează șanse minime de a părăsi locurile retrogradabile.

"Azi ne-am prezentat rușinos. Trebuie să ne trezim, nu mai există scuze. Mi-am pierdut și eu cumpătul și aș vrea să-mi prezint scuzele față de arbitru.

Trebuie să prindem locul de baraj. Nu antrenorul e principalul vinovat, ci jucătorii. Atitudinea a lăsat de dorit. Sperăm să ne trezim", a spus Pena la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

Părerea sa a fost completată de cea a lui Bălgrădean. "Voluntari a avut trei șuturi pe poartă și ne-a dat două goluri. Toți suntem vinovați și dacă nu ne trezim, vom retrograda. Nu ne rămâne decât să ne batem pentru play-out. A trebuit să lucrez la partea mentală", a spus portarul Concordiei la TV Digi Sport.

Chiajna ocupă penultima poziție în clasamentul play-out-ului, la egalitate de Pandurii, echipa de pe locul de baraj și la cinci puncte de ACS Poli, formația de pe locul 6.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  22 Aprilie 2017, 10:44

Auzi, bre! Echipa care a batut pe Steaua si pe Dinamo, acum trage da retrogradeze... Pesemne nu mai merg premierile ca pe vremuri! :D hahaha

Vezi toate comentariile (1)
Comentează