FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB, 25 NOIEMBRIE, 20:30

Tensiuni înainte de Poli Iași - FCSB: jucătorii au rămas neplătiți! » "Are careva tupeu să mă ia la întrebări?!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 11:12

Horia Sabo, finanțatorul celor de la Poli Iași, neagă că echipa s-ar afla într-un impas financiar și că nu va putea asigura bugetul pe 2018-2019, așa cum pretind surse din cadrul clubului. 

  • Poli Iași - FCSB se joacă pe 25 noiembrie, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro.

Joi a fost zi de salarii la Poli, dar jucătorii n-au văzut un sfanț. Lăsat la butoane de finanțatorul Horia Sabo, plecat din oraș, directorul sportiv Tibi Selymes a explicat în Ziarul de Iași "că acestea n-au fost plătite la propunerea mea, ca urmare a rezultatelor din ultima perioadă".

Concret, "după eşecul cu CSU Craiova, al şaselea consecutiv, am luat în calcul să dăm amenzi. Apoi s-a renunţat la idee, pentru a nu demobiliza echipa. I-am propus însă lui Horia să achităm salariile doar dacă vom obţine două rezultate pozitive, cu Astra şi FCSB. Pe Astra am învins-o. Dacă batem şi FCSB-ul și reintrăm în calculele pentru play-off, atunci plătim imediat".

"Să simtă că nu e totul roz"

Surse din cadrul grupării moldave susțin însă că Sabo ar fi într-un impas financiar și nu va putea asigura bugetul clubului, ceea ce omul de afaceri băimărean neagă vehement.

Contactat în această dimineață, el a punctat: "Am băgat până acum câteva sute de mii de euro în club. Și așa cum am mai spus-o, am tot bugetul asigurat. Dar unii ar vrea probabil să pun banii în cont și să plec, să se joace ei pe banii mei.

Fondurile de salarii sunt de două săptămâni în cont, însă am acceptat propunerea lui Tibi. Să simtă și jucătorii că nu e totul roz dacă nu muncesc".  

"Are careva tupeu să mă ia la întrebări fiindcă n-am plătit salariile pe 15, în condițiile în care n-am datorii nici la stat, nici la jucători? Să nu se uite că am creat facilități de cinci stele"Horia Sabo, finanțator Poli Iași

"Financiar, Poli este printre cele mai stabile din campionat. Joi am mai virat niște bani în conturile echipei, pentru a nu avea întârzieri la plățile către stat"
Horia Sabo, finanțator Poli Iași

110.000 € lunar este bugetul de salarii la Poli Iași în acest sezon

Vezi și: Urmează marele coșmar al celor de la FCSB » Aici au pierdut titlul în sezonul predecent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
katta
katta  •  16 Noiembrie 2018, 18:46

Sa nu fie o tactica de adormire a stelistilor ;)

sf_gheorghe
sf_gheorghe  •  16 Noiembrie 2018, 12:23
Postat de valyomanyd pe 16 Noiembrie 2018, 11:45

Acest articol e cumva cu ....schepsis ? :))) Adica, daca fotbalistii ieseni nu si-au primit banii, e posibil sa-i ajute cineva ? :))

Dacă joacă cu echipa federației, în niciun caz...arbitrii !

balauru48
balauru48  •  16 Noiembrie 2018, 11:57

Ziarul lui peste loveste din nou. Face totul pentru a destabiliza echipa cu care joaca fcsb.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează