FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tensiuni între Reghe și Becali » Patronul Stelei l-a refuzat categoric pe antrenor: "Să plece"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 10:21

Gigi Becali este decis să înceapă curețenia la Steaua și a anunțat deja că Alcenat, Tade, Guilherme și Tahar vor pleca în această iarnă. Vezi detalii.

Decizia patronului nu i-a convenit lui Reghecampf, care i-a cerut lui Becali să nu îl dea afară pe Alcenat. Antrenorul i-a promis că îl va face pe fundaș să revină la cea mai bună formă, dar s-a lovit de refuzul categoric al patronului.

"Reghe mi-a zis că el îl vrea pe Alcenat. Mi-a spus «Patroane, eu o să îl pun pe picioare». Eu i-am zis că nu mai vreau. Nu vreau să mai fac experimente. Să plece"   Gigi Becali la DigiSport.

Jean Sony-Alcenat, fundaș dreapta de 29 de ani, a venit la Steaua în vară, dar nu a impresionat în tricoul campioanei, jucînd doar 11 meciuri.

Citește și: El e ţeapa Stelei! Costă o căruță de bani și se pune de-a curmezișul: "Nea Gigi, nu plec!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
104772133226352
Petre Radulescu  •  25 Decembrie 2015, 10:31
Postat de ortega pe 25 Decembrie 2015, 10:25

Petre Radulescu , tâmpitul site-ului ...

ortega, *** de prima mana! Dovada? Se identifica un prima echipa comunista din Romania, ***. :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  25 Decembrie 2015, 10:25

Petre Radulescu , tâmpitul site-ului ...

104772133226352
Petre Radulescu  •  25 Decembrie 2015, 07:15
Postat de Romeo Daniel pe 24 Decembrie 2015, 16:21

Daca avea salariul doar de 10 000 pe luna cred ca era foarte multumit Becali de el :-))) Reghe cred ca este naiv daca nici pana acum nu a invatat lectia...pentru Becali nu conteaza jucatorii,antrenorii sau familia...pentru el este foarte important partea financiara.

Ma, tu ai intelesc ceva, insa ai lacune. Normal, ca-l intereseaza partea financiara, pentru ca banii nu cresc in copaci. Daca-l platesti pe unu cu o suma care nu se justifica, inseamna pierderi. Orice societatea comerciala, asa cum este si Fotbal Club Steaua Bucuresti, rezista atata timp cat e pe plus. In momentul in care sunt foarte multe pierderi ajungi sa intri in insolventa, si, doamne fereste, poate chiar in faliment. Nu mai bate campii ca esti baiat mare si rade lumea de tine la cate prostii debitezi.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează