FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri despre implicarea pariurilor sportive în fotbalul feminin: „Am văzut fete cu bilete de pariuri”

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 11:04

Teodora Meluță (20 de ani), jucătoarea de fotbal legitimată la Olimpia Cluj, a fost invitată în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit, printre altele, despre fotbalul feminin și proba pariurilor sportive. 

După ce „U” Olimpia Cluj a pierdut partida de debut în Liga Campionilor, scor 1-2, împotriva KFF Mitrovica, au existat suspiciuni că fetele s-ar fi lăsat învinse. Teodora Meluță, fundașul formației clujene, neagă acuzațiile. 

„Probabil există meciuri aranjate, nu știu. La noi nu s-a aranjat niciunul până acum. Multă lume a spus după ce am pierdut cu cele din Kosovo, pentru că aveau o cotă foarte mare, că noi am aranjat meciul. Cine nu e în interior nu știe, noi facem totul serios, nu am făcut așa ceva”. 

Teodora Meluță: „Am văzut fete cu bilete de pariuri”

Întrebată de către moderatorul Costin Ștucan dacă fetele obișnuiesc să parieze și dacă a văzut vreo fată cu un bilet de pariuri, Meluță a spus: 

„Cred că da, pariază, nu știu... Am văzut fete cu bilete de pariuri în mână, normal. Normal că am văzut, fete d-astea mici, copile. Nu merg ele și își pun bilete, roagă un prieten. Dar pe meciurile de băieți, meciurile noastre nici nu știu dacă sunt la pariuri. De la noi nu știu pe nimeni, eu habar nu am cu e cu pariurile. Până să ajung la Cluj nu știam ce înseamnă 1X, nu știam nimic. Nici frații mei nu sunt cu pariurile, nu sunt de acord părinții cu lucrurile astea”, a declarat Meluță la GSP Live. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Andreea Hanca, dezvăluiri la GSP Live: „La Dinamo, doi antrenori nu l-au avut la suflet!”

EXCLUSIV VIDEO Vasile Maftei, drastic la GSP Live: „Pancu are ce și-a dorit!” + „Mai există un singur rapidist în club”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează