FOTBAL  »  Superliga  »  SOCIAL-MEDIA

VIDEO „Teodora, galeria Rapidului și PCH te iubesc” » Replica fiicei lui MM Stoica, după înjurăturile groaznice pe care le primește pe stadion

Teodora Stoica / Sursă foto: TikTok@teodorastoica +32   FOTO
Teodora Stoica / Sursă foto: TikTok@teodorastoica

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 16:55 / Actualizat marti, 14 martie 2023 17:18

Chiar dacă, de-a lungul timpului, a fost ținta scandărilor oribile ale galeriilor din țară, care au dus rivalitatea cu FCSB și cu Mihai Stoica în zone de neînțeles, Teodora Stoica a decis să nu se lase afectată. Fiica managerului general al roș-albaștrilor tratează cu indiferență lozincile dezgustătoare îndreptate în direcția ei.

Extrem de activă pe TikTok în ultima perioadă, o platformă de entertainment care îi poate aduce inclusiv venituri financiare, Teodora are de-a face și-n social-media cu remarcile deplasate ale unor suporteri.

Te iubește toată galeria Rapidului” sau „PCH-ul te iubește”, au fost două dintre comentariile primite de Teodora, la care fiica lui Mihai Stoica a ales să răspundă într-o notă împăciuitoare, postând un tiktok nonbeligerant: 

„Știu o fată care are mai multe dedicații pe stadioane decât tine”, a scris Teodora, alegând să facă haz de necaz și să răspundă cu ironie.

@teodorastoica 🤣 #fyp #foryou #foryoupage #tiktokromania #fcsb #steaua #misiuneatiktok #football ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

Recent, managerul general de la FCSB a vorbit în emisiunea lui Dan Udrea de la Orange Sport despre tratamentul la care a fost supusă fiica sa pe stadioane din țară: „Se înjură peste tot. Aşa e pe stadion. Eu nu promovez chestia asta. Mie îmi înjură fata, nu îmi convenea la început, dar m-am obișnuit”, a spus MM.

Mesaj emoționant de la un dinamovist pentru Mihai Stoica: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava. A trecut cu decență peste o cumpănă cumplită: fiica sa a avut cancer în formă avansată”
MESAJ
Mesaj emoționant de la un dinamovist pentru Mihai Stoica: „Arogantul ăla e un tată de toată isprava. A trecut cu decență peste o cumpănă cumplită: fiica sa a avut cancer în formă avansată”

FOTO. Cum arată în prezent Teodora, fiica lui MM Stoica

Teodora Stoica, în intervenția de azi / Captură Pro Arena
+28 FOTO

Teodora Stoica: „Merg la toate meciurile Stelei, chiar și în deplasare”

Teodora spunea recent că urmărește cu sufletul la gură fiecare meci al celor de la FCSB, ba chiar că însoțește echipa la toate partidele din Superligă, inclusiv în deplasări.

„Mă uit la meciurile din Liga 1. Merg la toate meciurile Stelei, chiar și în deplasare, chiar și pe frig. Eu și tatăl meu vorbim înainte de fiecare meci. Îl văd stresat și îmi transmite și mie asta. Pune suflet în tot ce face”, a spus Teodora Stoica în decembrie, la Pro Arena.

Citește și alte știri de actualitate: 

Umilită de CFR Cluj în teren, U Cluj și-a luat revanșa în tribune! Cifră greu de digerat pentru „feroviari”: au fost în deplasare pe teren propriu!

EXCLUSIV Ce măsură a luat Sepsi pentru a limita accesul fanilor Craiovei la meciul de joi: „Suntem siguri că vor fi și de-ai lor prin tribune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
bozo76
bozo76  •  15 Martie 2023, 08:06

Maii , daca si Teo a ajuns cineva. Ca si sora lu delia. Ca si n alte tinere. Maii, ziaristi, chiar intelegeti ca ne stresati cu persoane comune. Observati ca nu jignesc.

flob
flob  •  15 Martie 2023, 07:55

Bine, fătuca asta are și anumite probleme. Cică ea merge la meciurile Stelei, da nu cred că a călcat în viața ei pe nou stadion din Ghencea sau in deplasări în liga a doua. Este ruptă de realitate, da nu ma mira, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  15 Martie 2023, 04:39
Postat de cornel.201 pe 14 Martie 2023, 18:18

ha ha ha cica merge la toate meciurile stelei asta inseamna ca nu merge la meciurile fcsbeului!steaua e in liga a doua!

Ce destept esti, te-ai prins!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează