FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Teodora Stoica a inițiat o tombolă pentru bilete în Ghencea: „Eu și Roată vă oferim două invitații la VIP”

Teodora Stoica a organizat un „giveaway” în urma căruia doi fani norocoși se pot alege cu două invitații VIP la partida din Ghencea / Sursă foto: Facebook +32   FOTO
Teodora Stoica a organizat un „giveaway” în urma căruia doi fani norocoși se pot alege cu două invitații VIP la partida din Ghencea / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 08:01 / Actualizat sambata, 05 august 2023 10:19

Teodora Stoica, fiica managerului general de la FCSB, tot mai activă în ultima vreme pe rețelele de socializare, vrea să le facă o surpriză suporterilor care nu au reușit să prindă un bilet la meciul cu CFR Cluj, cel care consemnează revenirea roș-albaștrilor în Ghencea după 9 ani. 

  • FCSB - CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 4 din Superligă, va fi duminică, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Digi Sport 1 și Orange Sport 1. 

Pe conturile sale de social-media, fiica lui Mihai Stoica a organizat un „giveaway” în urma căruia doi fani norocoși se pot alege cu două invitații VIP la partida din Ghencea. Un „giveaway” este un concurs, în general de scurtă durată, prin intermediul căruia urmăritorii unei persoane din spațiul online au șansa de a câștiga un premiu în schimbul unor acțiuni.

Teodora își propune ca, prin acțiunea ei, să popularizeze cauza unui adăpost de câini pentru care face voluntariat.

GSP a aflat arbitrul trimis de CCA la derby-ul FCSB - CFR Cluj » Decizie riscantă: revine după un meci făcut praf
FCSB - CFR Cluj
GSP a aflat arbitrul trimis de CCA la derby-ul FCSB - CFR Cluj » Decizie riscantă: revine după un meci făcut praf

Teodora Stoica: „Eu și Roată vă oferim două invitații la VIP”

„Pentru că mulți nu ați reușit să prindeți bilete la meciul de duminică, vă oferim eu și Roată (n.r. - câinele Teodorei) două invitații la VIP. Tot ce trebuie să faceți ca să participați. 

  • share la postarea aceasta pe story și tag @teodorastoica
  • follow @teodorastoica si @fundatiasperanta , adăpostul de câini la care fac voluntariat.
  • dați un comentariu cu tag persoanei cu care vreți să mergeți la meci (și ea să dea follow paginilor de mai sus)

Succes! Ne vedem la meci”, a scris Teodora pe rețelele de socializare. 

Teodora spunea recent că urmărește cu sufletul la gură fiecare meci al celor de la FCSB, ba chiar că însoțește echipa la toate partidele din Superligă, inclusiv în deplasări.

+28 FOTO

FCSB, anunț de ultimă oră despre biletele la derby-ul cu CFR Cluj din Ghencea

FCSB a anunțat vineri că ultimele bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:30, pe arena din Ghencea, vor fi disponibile la casele stadionului „Steaua”.

FCSB va păși duminică pentru prima dată pe noua arenă din Ghencea. Meciul cu CFR Cluj va fi, după toate estimările, sold-out. Vicecampioana a decis să păstreze un număr de bilete și pentru fanii obișnuiți să le cumpere fizic, de la case.

„Ultimele bilete disponibile, de sâmbătă la Stadionul Steaua! FCSB anunță că ultimele bilete disponibile pentru partida cu CFR Cluj, din etapa a patra a Superligii, vor fi disponibile la casele de bilete de la Stadionul Steaua începând de sâmbătă dimineață.

Programul caselor de bilete va fi următorul:

  • Sâmbătă - 11:00 - 19:00
  • Duminică - 11:00 - 17:00

VIDEO Florinel Coman, cucerit de interesul fanilor pentru primul meci în Ghencea: „Trebuie să le răspundem cu aceeași monedă”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Gigi Becali și-a anunțat strategia la negocieri » Solicită încă două milioane de euro: „Pot lua banii ăștia. Pare dezlânat, dar vede bine jocul”

Cu 6 zile rămase, FCSB nu știe unde va juca meciul cu Nordsjaelland: „Dacă MApN nu ne permite, vom merge acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Str82HeIL
Str82HeIL  •  05 August 2023, 16:40

***. *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22robert03
22robert03  •  05 August 2023, 15:34

No thanks

tictictic
tictictic  •  05 August 2023, 12:41

Imi cer scuze, oferta gratuita de un bilet la VIP pentru duminica in Ghencea ramane valabila pentru userii mentionati; nu e vina mea ca moderatorii gsp au considerat user-name urile voastre cu care activati aici ca fiind "vulgare si jignitoare"... :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează