FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA SUB ȘOC

Teoria conspirației » O vedetă din Liga 1 are propria variantă: "De ce nu mă mai duc eu în cluburi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2015 23:08

Ianis Zicu, fotbalistul lui ACS Poli Timișoara, a postat un mesaj controversat pe contul de Facebook după cele întîmplate în clubul Colectiv.

"Condoleanțe! Mă doare sufletul pentru toți cei care suferă în aceste momente grele(suferința familiilor implicate este enormă și nu poate să fie alinată de rîndurile noastre pe facebook). Dar eu cred că tot ce se întîmplă în ultimii ani în cluburile din România are legătură strînsă cu drogurile și băuturile alcoolice. Cei tineri nu se pot "distra" și bucura de viață pînă cînd nu ajung inconștienți în cluburi. Abia atunci au impresia că viața este frumoasă.

Ei nu înțeleg că viața este perfectă în fiecare zi. Atunci cînd te trezești și ești sănătos trebuie să îi mulțumești Lui Dumnezeu pentru acest cadou divin (viața). De foarte mulți ani nu am mai intrat în cluburi, auzind că sînt cluburi care bagă în mașinile de gheață tot felul de "substanțe" și atunci cînd îți pui gheață în paharul de apă, suc sau alcool se topește gheața și ceea ce bei devine drog pentru toată seara. Avînd impresia după că este cel mai "cool" club existent.

Astăzi cei care dețin aceste cluburi care dau licențele de funcționare(Guvernul conduce tot) o să declare 3 zile de doliu național și uite așa o tragedie mai mare acoperă tragedia polițistului de la rutieră care a murit acum cîteva săptămîni. Dar cele 2 drame au în comun un singur lucru: organizarea proastă în orice instituție românească și faptul că noi oamenii de rînd sîntem doar "combustilbil" pentru elită (puterea care conduce lumea).

Și faptul că orice licență se poate lua fără minimul de siguranță existent în Uniunea Europeană pe care o tot invocăm. Revenind la cei tineri care se simt emo, hipsteri, high etc ar fi bine să nu uite ca sînt oameni și să lupte pentru viață zi de zi, așa cum luptă să trăiască toți cei bolnavi de cancer", a fost mesajul postat de Zicu pe contul său de Facebook, ilustrat cu o poză sugestivă. 

 

 

CONDOLEANTE! Ma doare sufletul pentru toti cei care sufera in aceste momente grele(suferinta familiilor implicate este...

Posted by Zicu Ianis on 31 Octombrie 2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
485809194904413
Costel Tudor  •  01 Noiembrie 2015, 11:43

Toata stima dle. Zicu,nimic mai adevarat decat ai scris .Din pacate exista unii oameni care critica intr-un mod inacceptabil astfel de atitudini .

portardelegenda
portardelegenda  •  01 Noiembrie 2015, 11:30
Postat de Giuliano Junc pe 01 Noiembrie 2015, 04:56

Zicule m-am obisnuit ca fotbalistii romani sa vorbească numai tâmpenii. Sunteti la fel de redusi precum calitatea fotbalului pe care-l jucati. Dar tocmai de aceea, cand e vorba de tragedii, abtineti-va de la comentarii pentru ca prostiile pe care le indrugati nu mai sunt amuzante ci pun sare pe rana. Oamenii aia nu s-au dus sa bea si sa se drogheze ci sa se bucure de un concert, de muzica unei trupe. Stiu ca "astea e prea grele" pentru tine dar tocmai de aia ramai la ale tale ca alfel faci cioburi prin toata casa si e păcat; nu pentru tine ci pentru cei care sângerează călcând prin ele

auzi ba imbecilule daca brei sa te adresezi lui zicu fa-o dar nu baga in aceeasi oala toti fotbalistii bai *** plin de prejudecati ca nu toti care dau dau cu piciorul in basica au craniul putin mobilat asa cum il ai tu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

923627714363420
Crs Dvd  •  01 Noiembrie 2015, 11:01

Giuliano,are dreptate Zicu.Multi se drogheaza si beau pana nu mai stiu de ei.Beau la tuica si vodca de 60 de grade ca pocnesc ca o bomba cand dau de flacari

Vezi toate comentariile (7)
Comentează