FOTBAL  »  LIGA 1  »  TIMIŞOARA - GAZ METAN, AZI, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Terenul se prezintă în condiţii foarte bune la Timişoara. Sepsi titular!

Stadionul +2   FOTO
Stadionul "Dan Păltinişanu" a fost deszăpezit şi se prezintă în cele mai bune condiţii

Articol de - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 februarie 2011 14:21

Gazonul de joc se va prezenta în condiţii foarte bune la ora de start a meciului dintre Poli şi Gaz Metan Mediaş în ciuda condiţiilor meteo din ultimele zile.


Deşi vineri a nins în permanenţă la Timişoara, gazonul de pe arena "Dan Păltinişanu" se prezintă în condiţii foarte bune după ce mai mult deţinuţi au lucrat ore în şir pe parcursul zilei de ieri şi de astăzi.

80 de persoane de la Penitenciarul Timişoara au lucrat vreme de 12 ore în cursul zilei de ieri, iar astăzi au revenit pentru a curăţa şi căile de acces de la intrarea şi scările stadionului. "Este terenul care se prezintă în cele mai bune condiţii din România", a explicat cel care s-a ocupat de deszăpezirea terenului.

În altă ordine de idei, Dusan Uhrin a pregătit o surpriză pentru partida de astăzi, sîrbul Ignjatijevici nefiind inclus în lot! Deşi a ratat mai multe zile de pregătire cu formaţia timişoreană şi a jucat doar o repriză în ultimul amical, Lazslo Sepsi va juca din primul minut în partida care va debuta la ora 19, fundaşul fiind chinuit de o accidentare la tendonul lui Ahile în ultimele săptămîni.
"Vom juca ofensiv şi sper să înscriem cît mai repede împotriva celor de la Gaz Metan pentru a ne face meciul mai uşor. Am lucrat foarte mult în ultimele luni şi cred că a venit momentul ca echipa noastră să-şi arate valoarea. Echipa din mandatul trecut nu era mai bună decît cea pe care o am acum la dispoziţie", a spus Dusan Uhrin înainte de partida de astăzi.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (9)
submarina
submarina  •  26 Februarie 2011, 18:39

Felicitari pentru detinuti, au facut adevarate minuni!!! Mersi mult!!!

violet_alex
violet_alex  •  26 Februarie 2011, 16:58

sincer sper sa ii lase pe detinuti si la meci, la ultimul meci cu vointa sibiu au facut mega-galerie :D

puma20
puma20  •  26 Februarie 2011, 16:17

BATE POLI 2-0 ;)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează