FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Termină meciurile leșinați » Steaua nu mai impresionează la capitolul pregătire fizică

Articol de , - Publicat duminica, 23 august 2015 00:00

Rădoi a colaborat în cantonamentele din vară cu preparatorul grec Nikos Karydas, dar acesta a plecat după doar o lună la Al-Ittihad, iar acum de acest capitol se ocupă Ciprian Prună. Pregătirea făcută de cei doi pare departe de cea a lui Thomas Neubert.

În mandatul lui Laurențiu Reghecampf, preparatorul fizic era cel mai important om din staff. Succesul lui Reghe în Ghencea a fost pus și pe seama lui Thomas Neubert, neamțul fiind extrem de implicat în pregătirea echipei. A adus metode revoluționare, iar steliștii păreau într-adevăr o echipă foarte bună din punct de vedere fizic.

Apoi Gâlcă a apelat la un spaniol, Jimenez, iar Rădoi a venit la Steaua cu un grec, Nikos Karydas. Acesta a făcut toată pregătirea de vară cu elevii lui Mirel, dar a decis să plece chiar după startul sezonului. Karydas a plecat după Boloni, la Al-Ittihad, cei doi colaborînd și pe cînd tehnicianul român a pregătit-o pe PAOK Salonic.

După ce grecul a plecat, Rădoi nu l-a înlocuit și a mers pe mîna lui Ciprian Prună, cel care a lucrat și cu Gâlcă. Echipa însă nu arată bine, dînd semne de oboseală în repriza secundă, iar acest lucru nu s-a întîmplat doar în retururile cu Partizan și cu Rosenborg, cînd a încasat cîte trei goluri.

La fel s-a întîmplat și în partidele de pe plan intern. Practic, roș-albaștrii au încasat 12 goluri în partea secundă și doar 3 în prima repriză, două de la Trencin și unul de la CFR Cluj.

"M-am simțit extraordinar aici, chiar dacă a fost pentru o perioadă scurtă de timp. Sînt sigur că Steaua va obține rezultate deosebite în continuare, deoarece aici am găsit o atmosferă excelentă și propice marilor performanțe"
Nikos Karydas, în iulie, cînd a plecat

Cînd a primit Steaua gol

Prima repriză 3 goluri
Trencin 2
CFR Cluj 1
A doua repriză 12 goluri
Trencin 1
Tg. Mureș 1
Partizan 1
Partizan 3
Astra 2
Tg. Mureș 1
Rosenborg 3

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 August 2015, 19:28
Postat de tepesvlad2004 pe 23 August 2015, 14:41

Becai ai distrus Steaua. Familia nu se amesteca niciodata cu afacerile. Adu finu la echipa si duci echipa la ruina.

corect,steaua e praf la tot,dar mai ales la doctori

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  23 August 2015, 14:41

Becai ai distrus Steaua. Familia nu se amesteca niciodata cu afacerile. Adu finu la echipa si duci echipa la ruina.

100002473541087
Danut Ognean  •  23 August 2015, 11:30

sunt niste epave terminate ca epava de la Costinesti jucatorii fcsb-isti

Vezi toate comentariile (16)
Comentează