FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Jucător dat dispărut de FCU Craiova: „Ne-a spus că are probleme medicale, dar el pune poze din cluburi”

Tarrel Ondaan
Tarrel Ondaan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2022 21:00 / Actualizat duminica, 03 iulie 2022 21:22

Terrel Ondaan (28 de ani), mijlocașul lui FCU Craiova 1948, nu s-a mai întors la echipă după ce a participat la meciurile naționalei Guyanei, din iunie.

Ondaan le-ar fi spus oficialilor lui FCU că este accidentat, însă oltenii susțin că jucătorul lipsește nemotivat, prin vocea lui Robert Săceanu, directorul sportiv al clubului.

Panduru i-a propus un jucător lui Gigi Becali » Pe cine vede la FCSB în locul lui Cordea: „E mult mai bun, te costă doar un milion!”
FCSB
Panduru i-a propus un jucător lui Gigi Becali » Pe cine vede la FCSB în locul lui Cordea: „E mult mai bun, te costă doar un milion!”

Ondaan, absent nemotivat din cantonamentul lui FCU Craiova

„La început, Ondaan a fost plecat la echipa națională, dar, ulterior, nu a mai respectat programul echipei noastre și nu s-a mai prezentat deloc la antrenamente. Nu a mai venit nici în cantonament cu noi, în Austria. El este un jucător aflat în continuare sub contract cu FC Universitatea, dar nu își mai respectă acest contract. 

Lipsește nemotivat de la echipă, iar în urmă cu câteva zile ne-a contactat să ne spună că are niște probleme medicale. Însă, noi observăm că el își postează pe rețelele de socializare, fără nicio reținere, poze de prin cluburi cu prietenii. 

Noi avem un regulament intern foarte bine stabilit la echipă, iar Ondaan trebuie să își asume și deciziile pe care clubul și le rezervă să le ia împotriva sa. Iar lucrurile în privința sa sunt sunt foarte clare. Un astfel de comportament nu îl permitem niciunui jucător și este clar că vom lua măsuri”, a spus Robert Săceanu, potrivit ProSport.

În sezonul trecut, Ondaan a jucat 24 de meciuri pentru FCU Craiova în Liga 1. Mijlocașul a marcat un gol și a pasat decisiv de două ori. 

FCU Craiova, probleme și cu Kovacic

FCU Craiova susține că fundașul central Dominik Kovacic (28 de ani) a fost transferat neregulamentar de maghiarii de la Kisvarda, locul 2 în campionatul precedent din Ungaria. Variantele celor două echipe se bat cap în cap!

Kisvarda a emis următorul comunicat: „Kovacic a sosit în Austria și a semnat cu formația noastră, după ce contractul său cu FCU Craiova a expirat în ultima zi a lunii trecute”.

FCU Craiova a anunțat că a sesizat FIFA, întrucât Kovacic ar mai avea de fapt contract cu FCU Craiova până în 2024.

Fotbal Club Universitatea 1948 a sesizat, în cursul zilei de azi, FIFA despre comportamentul neregulamentar și lipsit de fair-play al clubului maghiar Kisvárda. 

Astfel, la echipa menționată mai sus a fost prezentat jucătorul Dominik Kovačić, acesta aflându-se sub contract cu echipa noastră până la 30 iunie 2024. Fundașul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021

Comunicat oficial FCU Craiova

Citește și alte știri din Liga 1:

A plecat de la Rapid și a semnat cu o altă echipă din Liga 1» E deja în cantonament

Ce l-a nemulțumit pe Balint după a doua victorie la Universitatea Craiova + Concluzia lui Andrei Ivan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
george.br
george.br  •  04 Iulie 2022, 14:33
Postat de GionVaiani pe 04 Iulie 2022, 13:04

Vor fi recunoscuti din nou de FIFA in urma acestei dezertari. :)

Clonatul... tot clonat! Pana nu-si face el "n"-șpe conturi, nu se lasa!:))))

GionVaiani
GionVaiani  •  04 Iulie 2022, 13:04

Vor fi recunoscuti din nou de FIFA in urma acestei dezertari. :)

Sindbad61
Sindbad61  •  03 Iulie 2022, 22:40

o micuta amenda de 100 $ pt fiecare zi intarziere?ori vine omul cu o scutire medicala de la ...ginecolog:)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează